HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 Soft Spot Bordlampe
Rosendahl

Soft Spot Bordlampe

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 999,95


Sæt stemningen med romantisk belysning til parmiddagen på terrassen eller blødt hyggelys, når familien samles til varm kakao i stuen.

Den fantastiske Soft Spot bordlampe fra Rosendahl designet af Maria Berntsen, giver frihed og fleksibilitet en helt ny betydning.

Få i farverne offwhite og smoke.
Du kan nemt skabe et blødt og stemningsfuldt lys, hvor som helst i din bolig - den ledningsfri lampe har lysdæmper og kan flyttes rundt, så du kan bruge den både inde og ude.

-Blødt og enkelt design.
-Ledningsfri - nem at flytte rundt på.
-LED-lampe med lysdæmper og opladerbase.
Materiale: Stål, plastik og glas.
Mål: 24,5 cm.
Siden 1984 har brandet Rosendahl været forbundet med enkelt, funktionelt dansk design, der tåler at blive brugt. Vores designfilosofi er, at gøre hver dag smuk. Det stiller krav til en høj kvalitet.
Rosendahl står bag produkter til hjemmet og bord - fra enkelt porcelæn-stel til glasdesign, professionelt køkkenværktøj til en omfattende Karen Blixen julekollektion.
DET IDEELLE MØDE MELLEM KREATIVITET OG STRUKTUR
Vores overbevisning er, at godt design opstår i en balance mellem kreativitet og struktur. Rosendahls design er et møde mellem kreative streger og stringente linjer. I et tæt samarbejde med en række førende designere skaber vi designløsninger i tråd med den skandinaviske designtradition.
DESIGN MED HISTORIE
Vi står bag innovative nyskabelser til hjem og bord - fra unikt mundblæst glasdesign, professionelt køkkenværktøj til den omfattende Karen Blixen Kollektion, der støtter finansieringen af nye udstillinger på Karen Blixen Museet, Rungstedlund.
AMBITIONERNE ER VORES DRIVKRAFT
Vi er stolte af at være med til at sætte præg på den danske designtradition og tegne billedet i hjem verden over. Derfor bestræber vi os hele tiden på at leve op til - men allerhelst overgå - de forventninger vores kunder har til den kvalitet, Rosendahl-navnet er kendt for.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud