Forside Produkter 720 Sofabord sortolieret eg (sæt)
Denwood by horn

Sofabord sortolieret eg (sæt)

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 2.598,-


Sæt af sortolierede sofaborde af upcyclet restmateriale fra Denwood by HORN.
Egetræsborde fra Denwood by Horn. Bordene er lavet i et smukt design, hvor egetræsstavene træder frem. Bordene er sort olieret. Bordene er produceret i Danmark af overskudstræ fra bordpladeproduktionen og lavet efter socialøkonomiske principper, her i blandt arbejdet med socialt udfordrede.

Derudover er træet FSC certificeret.

FSC®-certificeringen sikrer, at HORNs træbaserede produkter kommer fra ansvarligt forvaltet skovbrug.
Det betyder, at certificerede produkter ikke kun sikrer, at de træbaserede varer ikke forårsager skovrydning - Certificeringen sørger også for, at arbejderne har det rigtige udstyr til at udføre et sikkert arbejde, OG at vi beskytter samfundet og områder af kulturel betydning.
Materiale: bord: stavlimet eg. Ben: sortolieret egetræ.
1 stk. Ø450xT20xH400mm.
1 stk. Ø550xT20xH460mm.
Vi skylder hinanden at gentænke, hvordan vi definerer kvalitet, og sikre at vi passer både på miljøet, menneskene bag produktet og selvfølgelig dig som slutbruger.

Verdens nuværende forbrugsmønstre er uholdbare, og der produceres alt for meget affald.
Denwood by HORN blev grundlagt i 2016 som en socialansvarlig virksomhed, med det formål at designe interiørprodukter af materiale fra deres bordpladeproduktion, der tidligere var blevet smidt ud.

I dag designer Denwood interiørsortiment af forskellige genbrugsmaterialer fra både HORN Bordplader A/S samt andre virksomheder, for at sikre tilstrækkelig forsyning og hjælpe andre med også at minimere deres spild.

Udover at være modtager af rest– og spildprodukter er Denwood meget opmærksomme på deres sociale ansvar. I samarbejde med kommuner og jobcentre forsøger de derfor at hjælpe mennesker, der, af forskellige årsager, har en reduceret arbejdskapacitet, til at få det daglige arbejdsliv tilbage på rette spor.

Målet med Denwood by HORN er at udnytte verdens ressourcer bedst muligt samt udfordre nuværende forbrugsmønstre og hjælpe forbrugere til at træffe et mere bæredygtigt valg.

Alle produkter er produceret efter høje kvalitetskrav til både design og holdbarhed.
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud