HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 640 Skærebræt & Hakkebræt af endetræ
Denwood by horn

Skærebræt & Hakkebræt af endetræ

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.225,-


Dansk produceret Denwood skærebræt og hakkebræt i FSC certificeret ege endetræ.

Sættet består af:
Skærebræt 50x30x4 cm
Hakkebræt Ø30x4 cm
At tilberede maden på dette unikke skærebræt og hakkebræt er blot med til at gøre madlavningen sjovere, og så slider et endetræs skærebræt meget mindre på dine knive.

Skærebrættet har praktisk indbygget greb på undersiden. Fremstillet af træets endestykker som giver et maskulint og rustikt udtryk, som var det huggeblokken hos slagteren.

Hakkebrættet er også smukt som serveringbræt.

Holdbarhed og genanvendelighed af produkterne er kernen i Denwoods virksomhedsfilosofi.

Der anvendes kun FSC Certificeret træ. Denwood fokuserer på verdens spild af brugelige materialer, samtidigt har Denwood stor fokus på vækst med social bundlinje. Vælger du Denwood produkt er du med til, at skabe arbejdspladser til udsatte ledige.
Mål: Skærerbræt 50x30x4 cm Hakkebræt Ø30x4 cm
Materiale: FSC certificeret eg olieret
Vi skylder hinanden at gentænke, hvordan vi definerer kvalitet, og sikre at vi passer både på miljøet, menneskene bag produktet og selvfølgelig dig som slutbruger.

Verdens nuværende forbrugsmønstre er uholdbare, og der produceres alt for meget affald.
Denwood by HORN blev grundlagt i 2016 som en socialansvarlig virksomhed, med det formål at designe interiørprodukter af materiale fra deres bordpladeproduktion, der tidligere var blevet smidt ud.

I dag designer Denwood interiørsortiment af forskellige genbrugsmaterialer fra både HORN Bordplader A/S samt andre virksomheder, for at sikre tilstrækkelig forsyning og hjælpe andre med også at minimere deres spild.

Udover at være modtager af rest– og spildprodukter er Denwood meget opmærksomme på deres sociale ansvar. I samarbejde med kommuner og jobcentre forsøger de derfor at hjælpe mennesker, der, af forskellige årsager, har en reduceret arbejdskapacitet, til at få det daglige arbejdsliv tilbage på rette spor.

Målet med Denwood by HORN er at udnytte verdens ressourcer bedst muligt samt udfordre nuværende forbrugsmønstre og hjælpe forbrugere til at træffe et mere bæredygtigt valg.

Alle produkter er produceret efter høje kvalitetskrav til både design og holdbarhed.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud