HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 640 Silkedyne og -pude

Silkedyne og -pude

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 2.895,-


Silkedyne og pude med 100 % ægte natur silkefyld udkonkurrerer selv den bedste dundyne.

Råmaterialet i dynen, er silke fra silkeormens kokon, der lever af insekticid frie morbærblade. Kokonerne rengøres derefter i rent vand, dampes og nedsænkes i kogende vand for at blødgøre dem. Silken strækkes uden brug af maskiner til fine spind der lægges lag på lag i dynens fulde størrelse. Dette er processen, der er hundreder år gammel. Der anvendes ingen blegemiddel, ingen maskiner og ingen kemiske tilsætningsstoffer under fremstilling af mulberry silken.

Silkedynen er Øko-Tex 100 certificeret. (Verdens førende mærkning for tekstiler og tekstillignende produkter der er undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer)

Håndlavet af de bedste mulberry silke kokoner.
Ved valget af en silkedyne og pude i 100 % ægte natur silkefyld, får man en bedre ventilation og et helt tørt sovemiljø, hvor husstøvmider og skimmelsvamp ikke trives. Man sveder mindre i en silkedyne, da silkefyld kan absorbere fugt på op til 33 % af sin egenvægt. Samtidig har silken en helt unik evne til at borttransportere fugtigheden igen.

Silkedynen giver hurtigt varmen og er perfekt til personer med dårligt blodomløb. Kvinder i overgangsalderen er begejstrede, da temperaturen reguleres. Silken afstøder alle affaldsstoffer og holder derfor ikke på husstøvmider. Dette gør den velegnet til personer med Allergi eller astma. Den specielle varme fra silkedynen lindrer gigt eller muskelsmerter.

Silken strækkes til fine spind, der lægges lag på lag i dynens fulde størrelse. Der anvendes ingen kemikalier under fremstilling. Vi yder 10 års garanti på silkefyldet.

Bemærk: Dynen kan bruges til dynebetræk på 200 cm. men egner sig ideelt til 220 cm. betræk.

Silkedynen er Øko-Tex 100 certificeret. (Verdens førende mærkning for tekstiler og tekstillignende produkter der er undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer)

Dynen og puden pakkes i en praktisk taske,
Dyne:
Materiale: 100% ægte natur silkefyld - Bolster af Øko-Tex certificeret bomuldssatin (standard 100)
Mål: 135x220 cm og har 350 g/m2 silkefyld og en totalvægt på 1760g,

Pude:
Materiale: 100% ægte natur silkefyld - Bolster af Øko-Tex certificeret bomuldssatin.
Mål: 63x60 cm og har 150 g/m2 silkefyld samt kerne af 400g polyester.

Skal renses.

Silkedynen og puden er pakket i en taske lavet af non-woven materiale, uden tilføjelse af coating. Tasken er designet med lynlås og håndtag, og har det formål at kunne bruges igen og igen.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud