HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 640 Silke dobbeltdyne

Silke dobbeltdyne

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Giv medarbejderne luksus ud over det sædvanlige. Kvaliteten af søvn er bestemmende for næste dags velvære. Denne silkedyne med 100 % ægte natur silkefyld udkonkurrerer selv den bedste dundyne.

Silkedynen er Øko-Tex 100 certificeret. (Verdens førende mærkning for tekstiler og tekstillignende produkter der er undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer)

Håndlavet af de bedste mulberry silke kokoner.
Silken strækkes til fine spind der lægges lag på lag i dynens fulde størrelse. Der anvendes ingen kemikalier under fremstilling. Bemærk denne dyne tåler ikke sammenligning med maskinproducerede/quiltede dyner. De maskinproducerede dyner fremstilles af den kvalitetsmæssigt dårligere tussah silke som behandles med kemikalier under produktionen.

Derfor vælger man en silkedyne:

Bedre ventilation sikrer et helt tørt sovemiljø, hvor husstøvmider og skimmelsvamp ikke trives. Man sveder mindre i en silkedyne, da silkefyld kan absorbere fugt på op til 33 % af sin egenvægt. Samtidig har silken en helt unik evne til at borttransportere fugtigheden igen.
Silkedynen giver hurtigt varmen og er perfekt til personer med dårligt blodomløb. Kvinder i overgangsalderen er begejstrede, da temperaturen reguleres. Silken afstøder alle affaldsstoffer og holder derfor ikke på husstøvmider. Dette gør den velegnet til personer med Allergi eller astma. Den specielle varme fra silkedynen lindrer gigt eller muskelsmerter.

Dynen pakkes i en praktisk taske.
Materiale: 100% ægte natur silkefyld - Bolster af Øko-Tex certificeret bomuldssatin (standard 100).
Mål: 200x200 cm og har 350 g/m2 silkefyld.
Skal renses.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud