HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 SACKit Touch 300 - Black Edition
SACKit

SACKit Touch 300 - Black Edition

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.499,-


SACKit Touch 300 headphones i en over-ear model med fantastisk komfort og lækker lyd.

Active Noise Cancellation funktion samt 22 timers batteritid.
Over-ear høretelefonerne fra SACKit har puder, der giver en fantastisk komfort samtidigt med, at de indkapsler øret helt og aldeles. Denne over-ear pasform øger din oplevelse af både lyd og ANC, og du kan nemt styre din musik via knapperne på høretelefonerne, så du ikke behøver at tage telefonen op af lommen, når du er på farten.

Med SACKit Touch 300 kan du være på farten i flere timer uden at blive irriteret over at høretelefonerne strammer – Læn dig tilbage, nyd den gode lyd og glid ind i din egen verden.

Høretelefonerne er i lækkert dansk design og er fremstillet af protein-læder, stof og aluminium.
Batteri: 500mAh
Afspilning af musik:
22 timer (Bluetooth on, ANC off)
16 timer (Bluetooth on, ANC on)
Telefonopkald: 25 timer.
Opladetid: 3 timer.
Bluetooth V. 5.0 (up to 10 m).
Støjreduktionsværdi: op til 20dB.
Driver enhed: Ø 40 mm.
Mål: 18 x15 x7 cm.
Vægt: 231,5 g.
SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! De går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.

SACKit DNA
Hos SACKit arbejder de ud fra den ultimative kvalitetstest: de sælger kun produkter, som de gerne selv vil eje! Derfor kan de altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. De designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer de sig, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud