HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 720 SACKit Light 200
SACKit

SACKit Light 200

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 1.499,-


Med SACKit Light 200, kan du forlænge lyset i de sene nattetimer om sommeren, eller bringe lys til de mørke vintermåneder.
Light 200 er gennemarbejdet dansk design med et maritimt touch og et lys, som giver en rigtig god stemning og atmosfære.
Lampen er lavet af hårdføre materialer, er vand og støvtæt, lang batteritid og justerbar lysstyrke.
Str.: Ø 30 cm.
Batteri (udskifteligt) : 5200 mAh.
120 Lumen.
IP67 waterproof.
Tåler ned til -20 grader
Batterilevetid 14-16 timer på 80% og mere end 24 timer på 50%.
SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! De går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.

SACKit DNA
Hos SACKit arbejder de ud fra den ultimative kvalitetstest: de sælger kun produkter, som de gerne selv vil eje! Derfor kan de altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. De designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer de sig, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud