HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 Södahl Økologisk Sengetøj
Södahl

Södahl Økologisk Sengetøj

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.199,95


Vil du have sengetøj fri for kemi, så vælg økologisk sengetøj fra Södahl.

SÖDAHLS ORGANIC serie holder den høje økologiske standard hele vejen fra bomuld til færdigt produkt. Til sammenligning er mange andre produkter, der er lavet af økologisk bomuld, ikke økologiske i hele produktionsprocessen.

Sengetøjet er GOTS certificeret (Global Organic Textile Standard).

Fås i længde 200 eller 220 cm, også til dobbeltdyne

Alle fortjener lækkert sengetøj. Godt, blødt og solidt sengelinned er alfa og omega for vores søvn - og moderigtige og flot design er ekstra plusser. Södahls sengetøj er Oeko-Tex-produceret, hvilket vil sige, at det ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

SÖDAHLS økologiske koncept er bæredygtigt og miljøvenligt. Bearbejdningen i hele produktets tilblivelse er GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeret.

Produkterne er baseret på en 100 % økologisk bomuld og 100 % økologisk produktion.

Sengetøjet kan kun vælges i samme længde. Der er 2 sæt i en pakke
Længde: Vælg mellem 200 og 220 cm til enkelt- eller dobbeltdyne
Farve: Grå og hvid stribet på den ene side og grå på den anden side.
De allerbedste råvarer i førsteklasses forarbejdning, højaktuelt design og moderigtige farver er opskriften på Södahls kollektioner. Konceptet blev grundlagt i Danmark i 1963 af designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel, og bygger på hans kongstanke; at udvikle kvalitetsprodukter i flotte dessiner.

Södahls designcenter arbejder året rundt med at spotte og forudsige tidens strømninger inden for boligtekstiler og livsstilsprodukter – som giver nutidens kunder klassiske, elegante, moderne og supertrendy stilvalg.

Resultatet er lækre bomuldskvaliteter som renforcé, percale, satin- og damaskvævning samt et vælg af andre spændende materialer som bambus, filt, skind og uld.

Södahl Organics er det ultimative – når der lægges vægt på omsorg, bæredygtighed og høj kvalitet.

Södahl dækker bordet op, hygger og luner i sofaen, sætter kulør på køkken og bad, forskønner seng og soveværelse, dekorerer uderummet – iscenesætter livet i glade farver.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud