HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Brands Rosendahl

Rosendahl

Siden 1984 har brandet Rosendahl været forbundet med enkelt, funktionelt dansk design, der tåler at blive brugt. Vores designfilosofi er, at gøre hver dag smuk. Det stiller krav til en høj kvalitet.
Rosendahl står bag produkter til hjemmet og bord - fra enkelt porcelæn-stel til glasdesign, professionelt køkkenværktøj til en omfattende Karen Blixen julekollektion.
DET IDEELLE MØDE MELLEM KREATIVITET OG STRUKTUR
Vores overbevisning er, at godt design opstår i en balance mellem kreativitet og struktur. Rosendahls design er et møde mellem kreative streger og stringente linjer. I et tæt samarbejde med en række førende designere skaber vi designløsninger i tråd med den skandinaviske designtradition.
DESIGN MED HISTORIE
Vi står bag innovative nyskabelser til hjem og bord - fra unikt mundblæst glasdesign, professionelt køkkenværktøj til den omfattende Karen Blixen Kollektion, der støtter finansieringen af nye udstillinger på Karen Blixen Museet, Rungstedlund.
AMBITIONERNE ER VORES DRIVKRAFT
Vi er stolte af at være med til at sætte præg på den danske designtradition og tegne billedet i hjem verden over. Derfor bestræber vi os hele tiden på at leve op til - men allerhelst overgå - de forventninger vores kunder har til den kvalitet, Rosendahl-navnet er kendt for.

Soft Spot Bordlampe (ROS-262)
Rosendahl
Soft Spot Bordlampe
Læs mere
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud