HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 300 ROCKit 100 høretelefoner
SACKit

ROCKit 100 høretelefoner

Budget 300

Normal udsalgspris: kr. 649,-


Forbind dine trådløse ROCKit S høretelefoner med din enhed, og du er klar!

In-ear trådløse høretelefoner ROCKit 100 er blevet hædret med den prestigefyldte Red Dot Design Award 2020. 
Oplev friheden ved lækker ledningsfri lyd med ROCKit 100. Du får op til 28 timers spilletid på en enkelt opladning af æske og høre telefoner. Æsken holder imponerende 20 timer batteritid og høre telefonerne spiller i op til 8 timer på en enkelt opladning.

Du får earbuds i et lækkert og cool dansk design, med en komfortabel og sikker pasform, så du slipper for bekymringer om, at de pludselig falder ud. Og med IPX5 vandresistens skal du heller ikke bekymre dig om regn eller sved – ROCKit 100 er både vand- og svedresistente.

ROCKit 100 bringer dig tættere på din yndlingsmusik takket være ekstra bass. Herudover er ROCKit S udstyret med TWS+, hvor de to earbuds automatisk er koblet sammen i true wireless stereo.

ROCKit 100 har indbygget mikrofon, så du kan tale løs uden at være bundet til din telefon. Snak med dem, du holder af, mens du går en tur eller ordner praktiske ting i hjemmet.

ROCKit 100 er designet til at reducere hverdagens støj og giver derfor optimal lyd til alle situationer. Passive Noice Cancellation er baseret på selve designet, hvor formen og silikone in-ear tippen blokerer lyden udefra.
-Bluetooth 5.0.
-Bluetooth rækkevidde: 10m.
-Batteritid: op til 28 timer.
-Earbuds: 8 timer.
-Æske: 20 timer.
-Batteri i æske: 590 mAh.
-Batteri i earbuds: 2 x 75 mAh.
-IPX 5 vand- og svedresistent.
SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! De går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.

SACKit DNA
Hos SACKit arbejder de ud fra den ultimative kvalitetstest: de sælger kun produkter, som de gerne selv vil eje! Derfor kan de altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. De designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer de sig, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud