Forside Produkter 640 RETROit sækkestol
SACKit

RETROit sækkestol

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 2.199,-Med RETROit Compressed får du en smuk sækkestol med ryglæn og super komfort, som er lavet i lækre materialer.

Pakken indeholder:
  • 1 sækkestol

Denne sækkestol adskiller sig fra vores andre lounge stole ved at have 100% skumfyld, hvilket gør stolen blødere og formen holdbar.
Fyldet i RETROit sækkestolen består 100% af spildmateriale fra en sofafabrik. Skumrester indsamles, strimles og bruges herefter i vores sækkestol, i stedet for at blive smidt ud på fabrikken.

RETROit compressed sækkestolen kommer komprimeret når du modtager den, og skal derfor samles. Når sækkestolen er samlet, skal du vente i 24-48 timer før brug, til at skummet er udvidet og sækkestolen har korrekt form.

Der medfølger samlevejledning. Håndtaget på bagsiden er udelukkende en dekorativ detalje, som ikke er beregnet til brug. Vi anbefaler, at du tager fat i hele stolen, når du skal flytte den. Voldsomme ryk i håndtaget bagpå kan forårsage skader i stoffet.

Farve: Grey melange.
Mål stol: 78 x 75 x 65 cm.
Mål pakke: 50 x 50 x 32 cm.
SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! De går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.

SACKit DNA
Hos SACKit arbejder de ud fra den ultimative kvalitetstest: de sælger kun produkter, som de gerne selv vil eje! Derfor kan de altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. De designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer de sig, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder