HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 RETROit sækkestol
SACKit

RETROit sækkestol

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.999,-


Med RETROit Compressed får du en smuk sækkestol med super komfort – Redesign med tanke på bæredygtighed.

Fyldet i RETROit sækkestolen består 100% af spildmateriale fra en sofafabrik. Skumrester indsamles, strimles og bruges herefter i sækkestolen, i stedet for at blive smidt ud på fabrikken.
AssemblyguideSACKitCompressed.pdf
Når du modtager RETROit Compressed er sækkestolen komprimeret til cirka ¼ af dens originale størrelse. Ved at komprimerer fyldet har vi reduceret emballagestørrelsen med cirka 75%, hvilket giver en mere bæredygtig transport af sækkestolen. Emballagen er yderligere minimeret og lavet i genbrugspap, for at skåne miljøet, så meget som muligt.

Glem alt om uformelige sækkestole, der ligger og roder på gulvet! RETROit sækkestolen er gennemtænkt dansk design, som ikke kun ser lækker ud og har fantastisk siddekomfort – den holder også formen. Form og funktionalitet kombineret i ét!

RETROit sækkestolen er indvendigt opbygget af to individuelle innerbags, som er adskilt med en væg af Velcro. Når du sætter dig I stolen, vil de to indvendige dele presses mod hinanden, så du får optimal støtte og komfort i ryggen. Smart!

Sækkestolen bliver hurtigt familiens nye yndlingsplads, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof og YKK-lynlås. Sæt dig ned, nyd livet og slap af.

De smukke håndsyede krydssting langs stolens kant gør ethvert produkt helt unikt. Tråden er af kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look.
Stolen er pakket i genbrugt pap, for at skåne miljøet mest muligt.
Materiale: 95% polyester, 5% bomuld, ØKO-TEX 100 Standard.
Fyld: Spildmateriale fra anden produktion, strimlet skum, 10 kg.
Mål: 78 x 75 x 65 cm.
Farve: Sort.

RETROit compressed sækkestolen kommer komprimeret når du modtager den og skal samles. Når sækkestolen er samlet, skal du vente i 24-48 timer før brug, til at skummet er udvidet og sækkestolen har korrekt form.

Håndtaget på bagsiden er udelukkende en dekorativ detalje, som ikke er beregnet til brug. Vi anbefaler at du tager fat i hele stolen, når du skal flytte den. Voldsomme ryk i håndtaget bagpå kan forårsage skader i stoffet.

Rengør let med en fugtig klud, eventuelt tilsæt mildt rengøringsmiddel. Selvom betrækket er aftageligt, anbefaler vi ikke at du vasker det, da de håndsyede sting langs stolens kanter kan skades ved maskinvask.
SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! De går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.

SACKit DNA
Hos SACKit arbejder de ud fra den ultimative kvalitetstest: de sælger kun produkter, som de gerne selv vil eje! Derfor kan de altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. De designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer de sig, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud