Forside Produkter 400 René tørklæde
Care By Me

René tørklæde

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.500,-Unisex halstørklæde er et 100 % genanvendt Skabt i Italien af genanvendt cashmere og recycled uld.

Fås i Mørk grå og brun.

Pakken indeholder:
  • 1 tørklæde

Dette smukke og helt unikke RENÉ tørklæde, er perfekt til dig, der elsker et lækkert og stort tørklæde.

Mål: 50 x 200 cm.
Materiale: 80% genanvendt uld + 20% genanvendt cashmere.
CARE BY ME designer langtidsholdbare produkter, med fokus på kvalitet, design og medarbejdernes sociale forhold.
Camilla Gullits er skaberen af CARE BY ME, hun er uddannet fra Danmarks Design Skole, hendes vision med etableringen af mærket, var at skabe kompromisløse produkter, der kan omfavne kvinder her, samtidigt med at de hjælper kvinder i udviklingslande. Camilla’s design tager udgangspunkt i nordiske design traditioner, med fokus på enkelthed og detaljer og med et materiale valg i højeste kvalitet. Den eksklusive kollektion er blevet udvidet i løbet af de sidste 5 år, og indeholder nu også få produkter til mænd.

CARE BY ME benytter kun naturlige materialer som cashmere, uld, silke og økologisk bomuld, disse inkorporeres i et minimalistisk visuelt udtryk. Det skandinaviske design giver plads til at de udvalgte materialer kommer til deres ret, og tilføjer en følelse af afslappet luksus til både boligen og garderoben.

I Kathmandu i Nepal startede CARE BY ME sin første produktion, de første år med hjælp fra Danida. Her skabes stadigvæk det største udvalg af CARE BY ME’s produkter i cashmere, uld og silke. Puder og plaider produceres enten på pinde i hånden eller på en gammeldags håndstrikkemaskine uden elektricitet og de unikke dip dye tørklæder indfarves under åben himmel. CARE BY ME’s økologiske bomuld produceres i Indien hos en GOTS certificeret producent. CARE BY ME har desuden et samarbejde med en FAIRTRADE producent i Bolivia, hvor interiør og tilbehør strikket i Alpaca uld, produceres.

- fælles for alle produktioner er det store fokus på at give kvinder ordentlige og sikre arbejdsforhold, samt færdigheder og et kendskab til håndværk, der kan sikre deres fremtid.

Socialt ansvar, høj kvalitet og langtidsholdbart design går hånd i hånd hos CARE BY ME, alle produkter er HAND MADE og HEART MADE.

Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder