Forside Produkter 720 Rejsetaske & toilettaske

Rejsetaske & toilettaske

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 2.800,-Rejsetaske og toilettaske er det perfekte rejsemakker-sæt til dig, der rejser ofte og sætter pris på den gode kvalitet.

Pakken indeholder:
  • 1 rejsetaske
  • 1 toilettaske

Denne moderigtige rejsetaske og matchende toilettaske fra Danske Velorbis er perfekt til de rejseglade og til de kortere rejsemål.

Skindtasken i ægte bøffellæder er designet med to hanke samt en aftagelig og justerbar skulderrem, så det er muligt for dig at svinge den over skulderen og have begge hænder fri.

Derudover har tasken indvendigt et stort hovedrum, hvor der er plads til din medfølgende toilettaske, lidt ekstra tøj og hvad du nu ellers skal af sted med. En lille lynlåslomme sikrer, at du kan opbevare værdifulde genstande, så de ikke forsvinder.

Denne skønne toilettaske fra Velorbis, er til dem der værdsætter kvalitet og funktionalitet.

Toilettasken åbnes af en lynlås og indvendigt har den tre stiklommer i den ene side samt en lynlåslomme i den anden, hvor man kan opbevare sin tandbørste og tandpasta.

Mål:
Rejsetaske: 48 (l) x 30 (h) x 22 (b) cm.
Toilettaske: 25 (l) x 15 (h) x 9 (b) cm
Materiale: bøffellæder.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder