HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 Rejsetaske Montana
Bon Gout

Rejsetaske Montana

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.800,-


Rejsetaske i et smart tidsløst design fra Bon Goût.

Fås i sort
Lækker rejsetaske fra Bon Goût, Kongelig Hofleverandør.

Tasken er produceret i varmpræget bøffel/Montana læder. Stort hovedrum med indvendig lynlåslomme, stor frontlomme, strop på bagsiden så tasken kan sættes ovenpå en trolley. Lang regulerbar skulderrem.

Den perfekte rejsepartner.
Materiale: Varmpræget Montana læder.
Størrelse : 52 x 30 x 20 cm.
Designår: 2021.
Bon Goût betyder god smag, og er en dansk virksomhed, der blev etableret i 1945 af Erik Guttermann i lokaler på Vesterbrogade i København. Virksomhedens formål var at designe, producere og sælge håndsyede dametasker. Igennem tiden oplærte Erik Guttermann nogle af branchens dygtigste og mest kreative porteføljemagere.

Fra 1967 til 1992 var Bon Goût distributør for Samsonite, som de stadig sælger som en del af deres sortiment. Ændringen i samarbejdet i 1992 førte til, at Bon Goût startede produktion af egne kufferter og i dag formodentlig er Danmark’s største producent af kufferter.

I 1993 fik Bon Goût prædikat som Kongelig Hofleverandør af hendes Majestæt Margrethe II, Danmarks dronning. En titel som de er meget stolte af.

Da Erik Guttermann valgte at gå på pension i 2002 gennemførtes et generationsskifte, og Bon Goût ejes i dag af Erik Guttermanns søn, svigersøn og den tidligere salgschef.

Siden starten i 1945 har Bon Goût udviklet sig til i dag at være en virksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af tasker og kufferter samt kundespecifikke varer til mange forskellige formål både til private kunder og virksomheder.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud