HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 720 PLAIN sengetøj samt håndklæder 2 stk.
Georg Jensen Damask

PLAIN sengetøj samt håndklæder 2 stk.

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 3.178,-


Gaven består af:

Damask PLAIN Økologisk GOTS certificeret sengelinned 2 sæt og 4 pudebetræk samt håndklæde 50x100 cm. 2 stk.

Der er tænkt nøje over både kvalitet, udtryk og æstetik og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel.

Det eksklusive håndklæde i 100% økologisk – GOTS certificeret bomuld af højeste kvalitet er velvære for dig og dine gæster.

Håndklædet udmærker sig ved en enestående tørreevne og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel.
Gaven består af:

Damask PLAIN Økologisk GOTS certificeret sengelinned 2 sæt og 4 pudebetræk og håndklæde 50x100 cm. 2 stk.

Damask Sengelinned er indbegrebet af stilfærdig, underspillet luksus med sit enkle design og stilrene farvevalg og særdeles velegnet til at skabe hotelstemning hjemme i soveværelset.

PLAIN er vævet af 100% egyptisk bomuld, og damask vævningen giver sengetøjet åndbarhed. Det er en kvalitet, der holder i mange år.

Bag GOTS er organisationen Global Organic Textile Standard. GOTS er en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk.
Damask PLAIN 2 sæt og 4 pudebetræk:
Materiale: 100% egyptisk bomuld.
Mål: Pude 60 x 63 cm, dyne 140 x 200 el 140 x 220 cm.
Farve: Sand

Der kan kun vælges en længde af sengetøjet. dvs. 2 stk á længden 200 cm eller 2 stk á længden 220 cm.

Økologisk GOTS damask håndklæde:
Størrelser 50x100 cm
Farve: Walnut
Vævet af 100% økologisk – GOTS certificeret bomuld
Vask ved 60°C.

Gode råd:

Vi anbefaler du lægger produktet i koldt vand i ca. 1 time og derefter vask ved 60°C. Det vil få løkkerne til at låse sig minimere risikoen for trådudtræk.
Oplever du på et tidspunkt trådudtræk kan du blot klippe tråden af. Håndklædet er vævet så tæt, at det ikke vil løbe, men blot låse sig selv.
Ønskes bløde håndklæder, anbefales tørretumbling.
Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christens datter, og de to lægger sammen grundstenene til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en moderne tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af deres butikker, en af deres forhandlere eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud