HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 640 PLAIN sengelinned 2 sæt
Georg Jensen Damask

PLAIN sengelinned 2 sæt

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.900,-


Smukt sengelinned fra Georg Jensen Damask er ren forkælelse af sanserne. Der er tænkt nøje over både kvalitet, udtryk og æstetik og det prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel.
Eksklusivt sengetøj i den ypperste bomuldskvalitet med et enkelt, rent og harmonisk design.

Gaven består af: 2 hovedpudebetræk og 2 dynebetræk eller 2 hovedpudebetræk og 1 dobbeltdynebetræk.

Fås i lysegrå, i længde 200, 220 cm. fås også i dobbeldynebetræk i længde 200 cm. eller 220 cm.

PLAIN er vævet i 100% langfibret egyptisk bomuld, og den luksuriøse satinvævning giver sengetøjet en behagelig åndbarhed og en blød kvalitet.

Et design, der hjælper en god nattesøvn på vej og tager sig smukt ud i soveværelset.
Materiale: 100% egyptisk bomuld.
Mål: 140x200 - 140 x 220 / 60 x 63 cm. 200 x 200 cm. / 60 x 63 cm. 200 x 220 cm. / 60 x 63 cm.
Farve: lysegrå.
Vask ved 60°C.

Pakket i flot Georg Jensen Damask gaveæske.
Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christensdatter, og de to lægger sammen grundstenene til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en moderne tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af deres butikker, en af deres forhandlere eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud