HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 640 PLAIN GOTS sengetøj 2 sæt med 4 pudebetræk
Georg Jensen Damask

PLAIN GOTS sengetøj 2 sæt med 4 pudebetræk

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 2.660,-


PLAIN Økologisk GOTS certificeret sengelinned i enkelt og klassisk design, 2 sengesæt og 4 pudebetræk.

Fås kun længde.220 cm
Damask Sengelinned er indbegrebet af stilfærdig, underspillet luksus med sit enkle design og stilrene farvevalg og særdeles velegnet til at skabe hotelstemning hjemme i soveværelset.

PLAIN GOTS er vævet af 100% økologisk bomuld, og damask vævningen giver sengetøjet åndbarhed.

Det er en kvalitet, der holder i mange år.

Om GOTS-certificeret økologisk bomuld.
Målet med standarden er at sikre, at tekstilerne er fremstillet ved hjælp af rå organiske materialer og produceret med miljømæssigt og socialt ansvarlige metoder. Derudover er der strenge krav til processer i hele værdi- og forsyningskæden. Lige fra forarbejdning, produktion, emballering, mærkning, handel og forsendelse.
Materiale: 100% økologisk bomuld.
Farve: Moonlight blue.
Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christens datter, og de to lægger sammen grundstenen til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af deres butikker, en af deres forhandlere eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud