HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 640 Plaid RHYTHM THROW

Plaid RHYTHM THROW

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.995,-


Denne smukke, bløde plaid fra By Aiayu for Muuto er lavet af det blødeste Lama uld.
Med en taktil og diskret struktur får plaiden et moderne look. Rhythm Throw er lavet i babylamauld med en rytmeagtig struktur, som giver den blødeste komfort til brugeren.

Aiayu er et københavnsk-baseret bæredygtigt brand, der arbejder inden for mode og design. Aiayu betyder oprindeligt "sjæl" i Bolivia. Derfor navnet. Aiayu arbejder ud fra en tro på, at et produkts oprindelse, bæredygtige karakter og miljøpåvirkning er lige så vigtig som det visuelle æstetiske design.

Aiayu for Muuto bringer nye perspektiver til tekstiler gennem håndværk, raffinerede materialer og et elegant udtryk med en ny tekstilkollektion.

Alle produkter er lavet af 100% babylamauld med det fineste udvalg fra La Paz, Bolivia. Babylamauld har mange kvaliteter:
- Lyst og ultrablødt materiale i fineste kvalitet.
- Lamafibre er ekstremt stærke, holdbare og langvarige.
- Har varmestyrende evner, der holder dig varm på en vintermorgen og køler dig ned på lune sommeraftener.

På grund af naturlige lanolinolier i lamauld frastøder det vand, støv osv., hvilket gør det til en selvrensende fiber, der kræver færre vaske end normalt.

Fabrikken har WRAP-certificering som den eneste i La Paz, Bolivia, der producerer under lovlige, humane og etiske forhold. Lamaerne strejfer frit i bjergene og to gange om året, efter deres naturlige cyklus, trimmes de.
Materiale: 100% babylama uld.
Størrelse: 160x130 cm.
Farve: Lys grå
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud