Forside Produkter 560 Pillivuyt Toulouse fadsæt 3 dele
Pillivuyt

Pillivuyt Toulouse fadsæt 3 dele

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.249,-Smukt fadsæt med 3 sofistikerede og praktiske fade til ovnretter,
bagning eller servering.

Pakken indeholder:
  • 1 rundt fad 27 cm
  • 1 fad 25 x 23 cm
  • 1 fad 31 x 18 cm

Pillivuyts fade og forme præsenterer maden på smukkeste vis og skaber en fuldendt kulinarisk oplevelse fra ovn til bord.

De ovnfaste fade tåler også termisk chok fra -30 °C til +350 °C – så du kan tage fadet ud af fryseren og sætte det direkte i en varm ovn.

Farve: Hvid.
Materiale: Porcelæn.
Størrelse: Rundt fad 27 cm - fad 25 x 23 cm - fad 31 x 18 cm.
I 1818 købte en ung mand af schweizisk familie, Jean Louis Richard Pillivuyt, en gammel murstensfabrik beliggende i hjertet af Frankrig i en landsby nær vinområdet Sancerre. Han kom - og senere sammen med sønnen Charles - til at skabe historie.

Jean Louis Richard havde store planer, da han overtog den gamle murstensfabrik i landsbyen Foëcy. I stedet for at producere mursten satsede han stort og ville producere porcelæn til det franske køkken og det bedre borgerskab.

Porcelænsfremstilling var en avanceret proces, men fabrikkens unikke placering gav de bedste betingelser for at producere porcelæn af en særlig kvalitet. Træ til opvarmning af ovne var der rigeligt af i de nærliggende skove i Sologne-regionen, omkringliggende floder og kanaler gav vand til produktionen og var vigtige transportveje, og vigtigst af alt, der var nem adgang til bjergarten kaolin, der er hovedingrediensen i porcelæn.

Med stålsat vilje overlevede Jean Louis nogle udfordrende første år. Allerede i 1823 vandt Pillivuyt sin første designpris i New York, og i 1830, da hans ældste søn Charles havde nået en alder af 20 år, blev sønnen inddraget i procelænsfabrikken.
I 1854 opførte Charles Pillivuyt er ny fabrik i Mehun-sur-Yèvre, en landsby 5 km fra Foëcy og helt tæt på Canal de Berry. Her ligger Pillivuyt stadig den dag i dag.

Helt fra starten var det Pillivuyts filosofi at skabe smukt og holdbart porcelæn. Et håndværk, der lever op til de kvalitetskrav, både proffesionelle kokke og private madelskere har i det daglige. Både i køkkenet såvel som rundt om spisebordene.

Det har gjort Pillivuyt til porcelæn af en helt særlig støbning. Porcelæn, der er skabt i samarbejde med de bedste og mest passionerede kokke inden for deres fag. Porcelæn, der lever op til de højeste standarder, uanset om det gælder funktion, holdbarhed eller design.

Porcelænet fremstilles af feldspatporcelæn med et højt indhold af feldspat og kvarts. Det er fabrikkens unikke porcelænsmasse, der sammen med en ekstrem hård glasur, gør porcelænet ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Alt porcelæn fra Pillivuyt bærer i bunden et særligt stempel, der er fabrikkens kvalitetssikring og garanti for, at porcelænet lever op til de strenge krav, Pillivuyt har stillet i generationer.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder