HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 PHARAOH pendel
Fritz Hansen

PHARAOH pendel

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 3.499,-


Pharaoh™ pendlen er skabt til den iøjnefaldende Plumen 001 lyskilde, som medfølger.

Ambitionen med lampen har været nænsomt at forstærke udtrykket af lyskilden, undgå blænding og sikre et godt, direkte lys
Ud over en stram og harmonisk form imponerer Pharaoh™ med en usædvanlig og spektakulær effekt.

Når lyset er slukket, fremstår skærmen spejlblank og reflekterende, men når lyset tændes, får skærmen en metallisk transparens, og lyskilden bliver synlig. Lampen er udført i sprøjtestøbt ABS-plast og aluminium.

Pendlen leveres inklusiv Plumen 001 lyskilde.
Diameter: 330 mm
Højde: 306 mm

Overflade - Spejleffekt
Materiale - Sprøjtestøbt ABS-plast og aluminium

Montering- Tætvævet tekstilledning (2 x 0,75 mm2), ledningslængde 3 m,baldakin

Lysudbytte - 2211 lux | H: 60 cm (Plumen 11W | 680 lm)

Om Plumen 001 lyskilden - Plumen 001 er verdens første designer CFL-energisparepære. Den dynamiske og skulpturelle form er en skøn fornyelse af de traditionelle energisparepærer. Lysudbyttet er 680 lumen, hvilket svarer til en 55W glødepære. Plumen 001 er designet af Hulger og Sam Wilkinson.

Energimærke
A++, A+, A, B, C, D
Leveres inklusive type A lyskilde

Godkendels CE
Republic of Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand, grundlagt i Danmark i 1872 med en mission om at skabe tidløst design. Fritz Hansens kollektion består af internationalt anerkendte møbelklassikere samt moderne møbler, belysning og boligtilbehør.

Fritz Hansen har en lang tradition for at samarbejde med førende internationale designere og arkitekter, heriblandt mange store danske personligheder såsom Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm.

Fritz Hansens klassiske kollektion består af en perlerække af møbelikoner som Arne Jacobsens loungestole Ægget™ og Svanen™ og hans berømte skalstol Serie 7™ samt Poul Kjærholms mesterværker, PK22™ loungestolen og PK80™ daybed. Alle er de designet i 1950erne og internationalt kendt som “Danish Modern”-møbler.

I Fritz Hansens nutidige kollektion indgår nye møbler og boligtilbehør fra nogle af nutidens internationalt anerkendte designere så som Jaime Hayon, Piero Lissoni, Benjamin Hubert, Kasper Salto og Cecilie Manz.

Fælles for begge kollektioner er visionen om at skabe møbler med et skulpturelt udtryk som udvisker linjen mellem design og kunst samt forener funktion og form, således at hvert møbel fremstår unikt.
Danske Lightyears har været en del af Republic of Fritz Hansen siden 2015. Lightyears udvikler og producerer lamper af høj kvalitet i tæt samarbejde med nogle af verdens førende designere og arkitekter. De moderne lamper forener tradition med innovation og fortsætter Fritz Hansens værdsatte metoder for udsøgt håndværk, kvalitet og tidløst design.

Fritz Hansen er af den overbevisning, at et enkelt møbel kan forskønne et helt rum eller en bygning, samt påvirke de mennesker som bor, arbejder eller ganske enkelt opholder sig der. Målet er konstant at stræbe efter at designe smukke møbler uden at gå på kompromis med komfort. Ambitionen er at blive en nichevirksomhed i den absolutte globale elite inden for design, luksus og livsstil.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud