HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Original Damask håndklæder 5 stk.
Georg Jensen Damask

Original Damask håndklæder 5 stk.

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Gaven består af:

Damask håndklæde
Det eksklusive håndklæde i 100 % egyptisk bomuldsfrotté af højeste kvalitet er velvære for krop og sjæl. Håndklædet udmærker sig ved en enestående tørreevne og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel.

1 stk 50x100 cm
4 stk 70x140 cm
Gaven består af:

Damask håndklæde
DAMASK serien er skabt med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Den høje kvalitet, farveægtheden og det enkle design gør damaskfrotté af den blødeste slags til en elsket klassiker

1 stk 50x100 cm
4 stk 70x140 cm
Damask håndklæde
Størrelser 50x100 & 70x140 cm
Farve: Walnut.

•Vævet af 100% egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld.

•Vask ved 60°C.

Gode råd:

•Vi anbefaler du lægger produktet i koldt vand i ca. 1 time inden første vask og derefter vask ved 60°C. Det vil få løkkerne til at låse sig minimere risikoen for trådudtræk.

•Oplever du på et tidspunkt trådudtræk kan du blot klippe tråden af. Håndklædet er vævet så tæt, at det ikke vil løbe, men blot låse sig selv.

•Ønskes bløde håndklæder, anbefales tørretumbling.
Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christensdatter, og de to lægger sammen grundstenene til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en moderne tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af deres butikker, en af deres forhandlere eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud