Forside Produkter 720 Økologisk håndklædepakke – 10 stk.
Georg Jensen Damask

Økologisk håndklædepakke – 10 stk.

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 2.800,-Skønne økologiske håndklæder i den velkendte bløde og slidstærke kvalitet.

Pakken indeholder :
  • 2 stk. 40x70 cm
  • 4 stk. 50 x 100 cm
  • 4 stk. 70 x 140 cm

Eksklusive håndklæder i 100% økologisk bomuld af højeste kvalitet er velvære for dig og dine gæster.

Håndklædet udmærker sig ved en enestående tørreevne og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel.

DAMASK serien er skabt med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder.

Den høje kvalitet, farveægtheden og det enkle design gør damaskfrottéen af den
blødeste slags til en elsket klassiker.

Materiale: Økologisk bomuld.
Mål: 40x70 cm, 50x100 cm og 70x140 cm.
Farve: Light Grey.
Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christens datter, og de to lægger sammen grundstenen til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af deres butikker, en af deres forhandlere eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud