HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 340 Norm stål vægur
Menu

Norm stål vægur

Budget 340

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Et minimalistisk, skandinavisk vægur

Norm væguret fra Menu er et enkelt og elegant ur. Det er skabt af designerstudiet Norm Architects, der har til huse i København. Urskiven i denne version af væguret fanger blikket alene ved sin helt bare overflade i børstet stål. Viserne i stål er det eneste der afslører, at denne minimalistiske skive er et ur.
Super fedt vægur fra Menu i stål, der giver et stærkt og råt udtryk. Uret er helt rent og enkelt i design og form, således er det kun skiven og viserne der er bærende for designet. Det giver et smukt og minimalistisk design, med en fin elegance til det moderne hjem.

Med dette vægur har Norm skabt en ting til hjemmet, der kan betragtes som et forbillede for minimalistisk design. Den enkle elegance i skandinavisk stil er klart synlig her.
Ø 30 cm D 2,7 /0,2 cm
Batteri medfølger ikke
Menu´s filosofi er enkel. Vi vil gøre verden bedre, mindre kompliceret, lidt pænere at vågne op til. I samarbejde med super talentfulde designere, gør vi objekter til at blive værdifulde nu ... og for evigt.

Vi arbejder sammen med nogle af de mest spændende og drevne kreative personer fra arkitektur- og designverdenen for at producere design af høj kvalitet med et skarpt skandinavisk udseende.

På Menu er vi besat af kloge løsninger til moderne livsstil. Vi ønsker at lave smukke genstande til daglig brug, uanset om det er en uundværlig genstand for køkkenudstyr, en flot flydende hylde eller en smuk vase, der føjer det perfekte til dit boligareal.

Hvor vi kan, arbejder vi lokalt med håndværkere rundt om i verden, der bevarer færdigheder, samtidig med at de skaber det bedste moderne design.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud