HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 Norm 69 lampe lille inkl. ledning/fatning - 2 stk.
Normann Copenhagen

Norm 69 lampe lille inkl. ledning/fatning - 2 stk.

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Med en ekstraordinær form og et tidløst design har Norm 69 lampen fået en særlig plads hos Normann Copenhagen. Lampen giver et enestående lys i rummet. En smuk lampe med smukt lys der passer ind i enhver boligindretning.

Gaven består af 2 lamper inkl. ledning og fatning.
Norm 69 lampen var designvirksomhedens, Normann Copenhagen, først lancerede design i 2002. Den imponerende lampe kommer i 69 dele, som nemt kan samles uden værktøj og lim.

Foldekonceptet er simpelt og umiddelbart. Når du først har forstået, hvordan elementerne foldes, følger du den vedlagte samlevejledning og ender med en unik, klassisk lampe, du selv har skabt.

Gaven beatår af 2 lamper inkl. ledning og fatning.
Norm 69 lampe small - 2 stk.
Lampeskærmen er lavet af et specialudviklet, ubrændbart materiale.
Mål: H: 42 x Ø: 42 cm.
Farve: Hvid.
Kg: 0,8.

Ledning med fatning EU - 2 stk.
Materiale: plastik.
Længde: 250 cm.
Farve: Hvid.
Vægt: 0,2.
Normann Copenhagen er en dansk designvirksomhed med en mission om at skabe originale og innovative produkter i et enkelt og nutidigt design. Eller med andre ord: at udfordre konventionelle tankemønstre og gøre det ordinære ekstraordinært gennem godt design.

Normann Copenhagen blev etableret i 1999 af Jan Andersen og Poul Madsen, og kollektionen består i dag af et bredt og stadigt voksende sortiment af møbler, lamper, tekstiler og tilbehør til hjemmet. Produkterne sælges i mere end 80 lande verden over, og har gennem årene modtaget mere end 50 designpriser.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud