HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Nordic kitchen grydesæt 3 stk
Eva Solo

Nordic kitchen grydesæt 3 stk

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 2.350,-


De nordisk designede gryder er velegnet til alt fra suppe og grydesteg til blancherede grøntsager og simremad. Nordic kitchen grydeserien i rustfrit stål er skabt med design og funktion i højsædet, og du får her en serie, som ganske enkelt er ideel til hverdagskøkkenet såvel som til servering på middagsbordet
Grundtanken bag den nye Nordic kitchen rustfrit stålserie lader det funktionelle smelte sammen med det æstetiske. Materialet er af højeste kvalitet med stor slidstyrke og lang holdbarhed, mens egetræsgrebene bringer det nordiske udtryk i spil og giver et flot design. Du kan derfor også sætte gryderne på bordet og bruge det i din servering.
Kasserolle 1,5 L, Ø 16 cm.
Gryde 3.0 L. Ø 18 cm.
Gryde 4,0 L. Ø 20 cm.
Materiale: Rustfrit stål / Eg.
Låg medfølger til alle 3 gryder.
Maskinopvask anbefales ikke.
Let at rengøre med varmt vand og sæbe.
Kan anvendes på alle varmekilder, også induktion.
Eva Solo A/S blev grundlagt for over hundrede år siden. I dag ledes og ejes virksomheden af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation efter stifteren. Jans mor hedder Eva, og Evas far, og altså Jans bedstefar, er en af vores tre tidligere direktører. Det er Eva, der har lagt navn til virksomheden.

Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udgangspunkt var funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, til den hjemmegående husmor – vores brød- og pålægsmaskine fra 1952 er et godt eksempel her på. Da der kom travle og udearbejdende kvinder, udviklede vi redskaber, der lettede arbejdet i køkkenet. I 1970’erne, da de åbne køkkener gjorde deres indtog, var vi først med køkkenudstyr, der var pænt nok til at blive vist frem.

I dag er vi, i tråd med vores historie, kendetegnet ved funktionelt design af høj kvalitet. Vi har udviklet os til et moderne, innovativt og internationalt designhus med ca. 60 ansatte. Vores hovedkontor ligger i Danmark, i Måløv, men vores produkter forhandles over det meste af verdenen. Vi står aldrig stille. På trods af, at vi er en familievirksomhed i 4. generation, så er vi hver dag på sporet af den næste evolution, og en ny generation af Eva Solo-produkter.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud