HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Nordic kitchen elkedel
Eva Solo

Nordic kitchen elkedel

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.300,-


Den store inspirationskilde til Nordic kitchen serien er den nordiske natur, og det ser man på den elegante elkedel i børstet rustfrit stål med
egetræshåndtag.
Elkedlen har 360 graders mobilitet og er ledningsfri, så den er nem at fylde og hælde af.

Den drypfri hældetud sørger for, at du kan hælde op uden at spilde. Påfyldning af vand sker ved at hælde vandet direkte gennem låget, som derfor ikke skal fjernes - hverken når kedlen fyldes, eller når der hældes fra den.

Elkedlen er udstyret med en let aflæselig vandmåler, et skjult varmelegeme og automatisk slukning, når vandet koger.
Materiale: Fremstillet i børstet rustfrit stål, kunststof og håndtag i egetræ.
Inklusive kalkfilter.
Rummer 1,5 l.
Eva Solo A/S blev grundlagt for over hundrede år siden. I dag ledes og ejes virksomheden af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation efter stifteren. Jans mor hedder Eva, og Evas far, og altså Jans bedstefar, er en af vores tre tidligere direktører. Det er Eva, der har lagt navn til virksomheden.

Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udgangspunkt var funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, til den hjemmegående husmor – vores brød- og pålægsmaskine fra 1952 er et godt eksempel her på. Da der kom travle og udearbejdende kvinder, udviklede vi redskaber, der lettede arbejdet i køkkenet. I 1970’erne, da de åbne køkkener gjorde deres indtog, var vi først med køkkenudstyr, der var pænt nok til at blive vist frem.

I dag er vi, i tråd med vores historie, kendetegnet ved funktionelt design af høj kvalitet. Vi har udviklet os til et moderne, innovativt og internationalt designhus med ca. 60 ansatte. Vores hovedkontor ligger i Danmark, i Måløv, men vores produkter forhandles over det meste af verdenen. Vi står aldrig stille. På trods af, at vi er en familievirksomhed i 4. generation, så er vi hver dag på sporet af den næste evolution, og en ny generation af Eva Solo-produkter.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud