HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Brands Ninja

Ninja

Ninjas inspirerende køkkenudstyr gør det hurtigt og nemt at tilberede lækker, sund mad og drikke derhjemme - uanset om du laver mad selv, underholder venner eller fodrer en sulten familie.

Efter årtiers succes i USA nyder Ninja nu global anerkendelse med kontorer i hele verden og er stolte over at være en del af JS Global, verdens 3. største små husholdningsapparater-fokuserede virksomhed - dedikeret til innovation og kvalitet.

Ninja giver dig mere med flere funktioner i hvert apparat og automatiske programmer, der gør det hårde arbejde for dig. Fra kraftige Ninja-blandere og præcise madprocessorer til alsidige madlavningsapparater, herunder Ninja Foodi-multikomfurer, grill, luftfryser og mere.

Hvert produkt er konstrueret internt og designet til hastighed, kraft, lethed og utrolige resultater. Vores ingeniører er altid innovative og fortsætter med at skabe nye teknologier, der bekæmper dine frustrationer over madlavning.

Sammen med vores søstermærke Shark, skabere af førsteklasses rengøringsprodukter til hjemmet, har Ninja til formål at have en positiv indflydelse på folks liv hver dag i hvert hjem rundt om i verden. Hvad laver du først?

Air fryer (FUN-100-AF100EU)
Ninja
Air fryer
Læs mere
Food processor med auto-iQ (FUN-100-BN650EU)
Ninja
Food processor med auto-iQ
Læs mere
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud