HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 Mrs. Salt og Mr. Pepper kværnsæt
Spring Copenhagen

Mrs. Salt og Mr. Pepper kværnsæt

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Ikonisk og nytænkende salt- og peberkværn fra Spring Copenhagen, som man gerne vil have stående fremme på bordet eller i køkkenet. Salt og peber hører sammen, som man selv hører sammen med sin livs partner.

Gaven består af Mrs. Salt og Mr. Pepper.
Mrs. Salt og Mr. Pepper er et ikonisk salt- og peberkværnsæt i egetræ/bejdset egetræ, designet af mencke&vagnby. Det er et klassisk eksempel på design, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd.

Saltet og peberet indstilles fra fint til groft ved at justere på hovedet. Det er et genialt og unikt tænkt design, der gør, at man slipper for at salt og peber drysser på bordet.

Produktet er let at bruge – der fyldes salt og peber i ved at vende Mrs. Salt og Mr. Pepper på hovedet.
Mrs. Salt:
Materiale; Egetræ/keramisk kværn.
Mål: 23,3 x 7,7 cm.
Mrs. Salt er et unik håndlavet og håndsamlet træ-produkt, der vil have variationer fra version til version. Rens toppen regelmæssig med en ren klud, så hygiejnen er optimal. For bedre vedligehold brug bivoks regelmæssig på træproduktet.

Mr. Pepper:
Materiale: Bejdset egetræ/keramisk kværn.
Mål: 24 x 5,5 cm.
Mr. Pepper er et unik håndlavet og håndsamlet træ-produkt, der vil have variationer fra version til version. Rens toppen regelmæssig med en ren klud, så hygiejnen er optimal. For bedre vedligehold brug bivoks regelmæssig på træproduktet.
Spring Copenhagen har en passion for skandinavisk design og kvalitet.

Deres dør er altid åben for ideer, gode historier og originalitet. De er konstant på udkig efter designere og alle med et færdigt design, en grundtegning eller et mock-up af, hvad der kunne være det næste internationale moderne designikon.
 
Spring Copenhagen repræsenterer det bedste af skandinavisk design og håndværk.

Vi bringer originaler til liv!
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud