HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Mix & Match skålesæt
Royal Copenhagen

Mix & Match skålesæt

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.199,-


Generationerne mødes i skøn forening med de tre Mix and Match skåle.

Et smukt historisk mix af de populære stel Musselmalet Riflet, Blå Mega Mussel Riflet og Hvid Riflet.
Gaven består af 3 skåle:

Musselmalet Riflet.
Musselmalet Riflet fascinerer med sin klassiske afsindighed. Den yndefulde dekoration fremhæver de delikate former og det fine håndværk, der ligger bag hver steldel.

Hvid Riflet.
Hvid Riflet fortæller historien om kongeligt porcelæn og håndværk i en minimalistisk og nutidig stil. Resultatet er en moderne klassiker. Stellets rene hvidhed og enkle design gør det perfekt til at mikse og matche med andre riflede stel.

Blå Mega Riflet.
Den unge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, præsenterede Royal Copenhagen for en dristig idé: En dramatisk nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel.
Skålen i Blå Mega Riflet er med sin enkelhed perfekt til både hverdag og særlige anledninger.

Skålene tåler ovn, mikroovn og kan vaskes i opvaskemaskine.

Leveres i elegant Royal Copenhagen gaveæske.
Materiale: 100% Porcelæn
Mål: Ø13cm
1 x Musselmalet Riflet
1 x Hvid Riflet
1 x Blå Mega Riflet

Leveres i elegant Royal Copenhagen gaveæske

Der ydes ingen brud garanti på Royal Copenhagen i forbindelse med køb på BtB.
Royal Copenhagen er verdensberømt for sine danske rødder og fastholdelse af det klassiske blå og hvide porcelæn, der er både fremstillet og malet i hånden. Men de er også kendt for deres modige nyfortolkninger og innovation. Flere af de nyere kollektioner har fået succes i moderne hjem, og deres porcelæn er et eftertragtet symbol på en moderne og kvalitetsbevidst livsstil.

De værner om den respekt, deres produkter har vundet, ved fortsat – og med en utrættelig ildhu – at bibeholde den høje standard i deres håndværkstradition, der giver deres produkter den særlige kvalitet, de er kendt for.

Navnet Royal Copenhagen er dybt respekteret af kunder, kunstnere, designere og medarbejdere. Alle deres medarbejdere er ambassadører for de værdier, Royal Copenhagen repræsenterer, og de sidder alle inde med en indgående viden om produkterne, lige fra den omhyggelige fremstilling til historien bag hver enkelt del.

Royal Copenhagen opererer i USA, EU samt Asien og har mere end 500 ansatte. Royal Copenhagen er ejet af Fiskars, en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjemmet, haven og udeliv. Koncernen har en stærk portefølje af respekterede internationale mærker, herunder Fiskars, Iittala og Gerber. Grundlagt i 1649 og noteret på NASDAQ OMX Helsinki, Fiskars er Finlands ældste selskab og beskæftiger omkring 8.600 mennesker i over 30 lande. www.fiskarsgroup.com

Royal Copenhagen er grundlagt i 1775 og dermed en af verdens aller ældste virksomheder. I mere end 240 år er deres produkter blevet skabt med den højeste respekt for deres traditioner, såvel som de højeste standarder for håndværk. I dag er Royal Copenhagen et yderst velanset brand, berømt for sine porcelænsprodukter af højeste kvalitet og fuldendte design.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud