Giv et gavekort

Forside Produkter 720 Mini-foodprocessor trådløs
Kitchenaid

Mini-foodprocessor trådløs

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 1.195,-


Al den kraft, du forventer, uden ledning.

Den ledningsfri food processor fra den ledningsfri kollektion giver dig fuld frihed til nemt at blande, hakke, purere og piske – hvor som helst, hvad som helst og på alle måder
Følg dine ambitioner til dørs med den ledningsfri food processor fra KitchenAid. Den leverer al den kraft, du forventer, uden ledning.

Den nye ledningsfri food processor er designet med et kraftigt genopladeligt litium-ion-batteri og leverer optimal driftstid og ydeevne. Du kan hakke op til 40 løg på en fuld opladning*, og batteriindikatoren fortæller dig, hvornår du skal genoplade.

Hak, bland, purér og pisk med det medfølgende knivblad i rustfrit stål eller med pisketilbehøret.

Tilbered frugt, grøntsager og urter, råt kød, rasp, æg, fløde, nødder og meget mere.
Med to hastigheder at vælge imellem kan du kontrollere den endelige konsistens og tilsætte eventuelle flydende ingredienser gennem dryppebeholderen i låget.
Rumindhold: 1,18 L.
Farve: Mat sort.
I næsten et helt århundrede har KitchenAid ment, at det vigtigste er maden – Serious About Food – og vores produkter reflekterer en perfekt blanding af professionel ydelse, håndværksmæssig høj kvalitet og et ikonisk design.

KitchenAid har altid sat sin lid til den professionelle verden for gode råd, indsigt og forslag til produktudvikling. Det er en unik tilgang, som sammen med vores produktions høje kvalitet og en dokumenteret ydelse giver inspiration til din kulinariske lidenskab.

Uanset om du er ny i køkkenet eller godt på vej til at blive ekspert, er KitchenAid din ideelle partner, da alle vores husholdningsapparater er inspireret af, designet og udviklet sammen med professionelle kokke. Resultatet af dette langvarige arbejdsforhold er et udvalg af produkter, hvis teknologi og materialer leverer fantastiske professionelle resultater. Det betyder husholdningsapparater i høj kvalitet, som er elegante og højtydende, og flere muligheder til både dine menuer og dit køkkendesign.

Enhver, som virkelig forstår betydningen af, at "Det vigtigste er maden", kan nu opnå professionelle resultater takket være den måde, KitchenAids produkter fremstilles på.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud