Forside Produkter 720 Mini-foodprocessor trådløs 1,18 liter
Kitchenaid

Mini-foodprocessor trådløs 1,18 liter

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 1.499,95Det er nemmere end nogensinde før at løfte alle dine retter til et nyt niveau. Specielt med denne Mini-foodprocessor trådløs 12 volt 1,18 liter.

Pakken indeholder:
  • 1 Mini-foodprocessor

Med den kraftfulde minihakker uden ledning har du friheden til at være kreativ og tilberede maden, hvor du har lyst og hvor det passer ind i dit arbejdsflow. Du kan blende, hakke, purere og piske i arbejdsskålen, der rummer 1,18 liter, og lithium-ion-batteriet er enkelt at lade op.
Oplader medfølger.

Størrelse: 1,18 L.
Materiale: Plast
I næsten et helt århundrede har KitchenAid ment, at det vigtigste er maden – Serious About Food – og vores produkter reflekterer en perfekt blanding af professionel ydelse, håndværksmæssig høj kvalitet og et ikonisk design.

KitchenAid har altid sat sin lid til den professionelle verden for gode råd, indsigt og forslag til produktudvikling. Det er en unik tilgang, som sammen med vores produktions høje kvalitet og en dokumenteret ydelse giver inspiration til din kulinariske lidenskab.

Uanset om du er ny i køkkenet eller godt på vej til at blive ekspert, er KitchenAid din ideelle partner, da alle vores husholdningsapparater er inspireret af, designet og udviklet sammen med professionelle kokke. Resultatet af dette langvarige arbejdsforhold er et udvalg af produkter, hvis teknologi og materialer leverer fantastiske professionelle resultater. Det betyder husholdningsapparater i høj kvalitet, som er elegante og højtydende, og flere muligheder til både dine menuer og dit køkkendesign.

Enhver, som virkelig forstår betydningen af, at "Det vigtigste er maden", kan nu opnå professionelle resultater takket være den måde, KitchenAids produkter fremstilles på.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder