Forside Produkter 560 Mini-foodprocessor sort 1,2L
Kitchenaid

Mini-foodprocessor sort 1,2L

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.299,95


Den nye mini foodprocessor fra KitchenAid er et uundværligt redskab til dit køkken.
En kraftfuld motor sikrer, at du har et utal af anvendelsesmuligheder. Du kan bl.a. hakke, blende, piske og lave smagfuldt puré med den alsidige maskine.

KitchenAid minihakken, som den også kaldes, er det perfekte redskab i køkkenet til at klare alle de hårde opgaver.

Det velkendte design fra KitchenAid er ikke til at tage fejl af og gør at den passer ind i alle hjem. Ønsker du ikke at den skal stå fremme, så medvirker det kompakte design til, at du hurtigt kan pakke den sammen og gemme den væk i skabet.
Farve: Sort.
Kapacitet: 1,2 L.
Effekt: 240 watt.
I næsten et helt århundrede har KitchenAid ment, at det vigtigste er maden – Serious About Food – og vores produkter reflekterer en perfekt blanding af professionel ydelse, håndværksmæssig høj kvalitet og et ikonisk design.

KitchenAid har altid sat sin lid til den professionelle verden for gode råd, indsigt og forslag til produktudvikling. Det er en unik tilgang, som sammen med vores produktions høje kvalitet og en dokumenteret ydelse giver inspiration til din kulinariske lidenskab.

Uanset om du er ny i køkkenet eller godt på vej til at blive ekspert, er KitchenAid din ideelle partner, da alle vores husholdningsapparater er inspireret af, designet og udviklet sammen med professionelle kokke. Resultatet af dette langvarige arbejdsforhold er et udvalg af produkter, hvis teknologi og materialer leverer fantastiske professionelle resultater. Det betyder husholdningsapparater i høj kvalitet, som er elegante og højtydende, og flere muligheder til både dine menuer og dit køkkendesign.

Enhver, som virkelig forstår betydningen af, at "Det vigtigste er maden", kan nu opnå professionelle resultater takket være den måde, KitchenAids produkter fremstilles på.
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud