HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 640 MiiBLASTER XL speaker
MIIEGO

MiiBLASTER XL speaker

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 2.099,-


XL-udgave af den populære og transportable MiiBLASTER højttaler i regntæt design med masser af batteritid og masser af power.
Med sin IPX5-certificering er den regntæt, hvilket gør den ideel til udendørs aktiviteter i det omskiftelige skandinaviske klima.

Uanset om du skal en tur til stranden, på fodboldbanen eller på picnic-tur med vennerne; kombinationen af solid ABS-konstruktion, det integrerede stilrene håndtag og IPX5-certificeringen giver dig den ultimative frihed til trådløst at nyde din yndlingsmusik – hvor som helst og når som helst.
Bluetooth 5.0.
IPX5: stænk- og regntæt.
Indbygget powerbank.
70 Watt Speaker output.
EQ-funktion med 4 indstillinger.
Trådløs rækkevide op til 30 meter.
Batteritid: op til 8 timer.
True Wireless Stereo (TWS) ved kobling af 2 MiiBLASTERs XL.
MIIEGO er et prisvindende dansk brand, grundlagt i 2010, af den danske lydentusiast Christian Jeppesen og tidligere professionelle sportsudøver Anders Nøhr. Han havde fra starten et klart mål: at skabe de bedste lydprodukter til sportsfolk.

Ud fra den idé blev MIIEGOs produktions- og designfilosofi født, og alle produkterne er udviklet i et strømlinet, minimalistisk dansk lyddesign. Alle komponenter lever desuden op til de højeste kvalitetsstandarder, hvilket gør det muligt for produkterne at overleve det udfordrende skandinaviske klima.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud