HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Menu Meet
Menu

Menu Meet

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Meet fra Menu er et smukt lille møbel inspireret af den velkendte klaverbænk, hvis størrelse passer perfekt til alle husets rum.

Møblet er lavet i et stilrent design, som passer ind i ethvert hjem - enten som bænk eller bord. Meet leveres inkl. filt hynde, som passer perfekt ovenpå hvis den skal bruges som siddeplads.
Meet kan bruges i gangen når skoene skal bindes eller børnene klædes på - eller i stuen/soveværelset som bord. Del pladsen ved computeren eller brug det på badeværelset, hvor størrelsen gør det praktisk til opbevaring af håndklæder eller andre personlige produkter.

De bløde former og lette udtryk gør “Meet” ideel som udstillingssted for hverdagens objekter og vil fungere som den perfekte ledsager rundt i husstanden.

Navnet “Meet” (møde) henviser til mødet mellem to siddende, men også det underspillede og bærende møde mellem møblets sprosser .

Meet leveres inkl filt hynde.
Materiale: Træ
Mål: B: 80 H: 45 D: 38 cm
Farve: Sort
Menu´s filosofi er enkel. Vi vil gøre verden bedre, mindre kompliceret, lidt pænere at vågne op til. I samarbejde med super talentfulde designere, gør vi objekter til at blive værdifulde nu ... og for evigt.

Vi arbejder sammen med nogle af de mest spændende og drevne kreative personer fra arkitektur- og designverdenen for at producere design af høj kvalitet med et skarpt skandinavisk udseende.

På Menu er vi besat af kloge løsninger til moderne livsstil. Vi ønsker at lave smukke genstande til daglig brug, uanset om det er en uundværlig genstand for køkkenudstyr, en flot flydende hylde eller en smuk vase, der føjer det perfekte til dit boligareal.

Hvor vi kan, arbejder vi lokalt med håndværkere rundt om i verden, der bevarer færdigheder, samtidig med at de skaber det bedste moderne design.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud