HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Mega Mussel Riflet fad 36,5 cm
Royal Copenhagen

Mega Mussel Riflet fad 36,5 cm

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.299,-


Med den unge designstuderende Karen Kjældgård-Larsen blev Musselmalet Riflet genfødt og en moderne klassiker er født. Forstørrelsen af det klassiske mønster giver et ekstraordinært og enestående udtryk. Blå Mega Riflet serveringsfad er både enkelt, smukt og funktionelt.

Det ovale fad fra Royal Copenhagen blå mega riflet pynter på ethvert spisebord.
Blå Mega Mussel Riflet fad fra Royal Copenhagen er et eksempel på genfødslen af det klassikske mønster fra 1775. Nyfortolkningen bryder med alle traditioner samtidig med, at det håndmalede håndværk er bevaret.
Fadet er smukt og enkelt. Brug det til servering eller som dekoration. Det moderne udtryk passer ind i alle boligens rum.

Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Den unge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, præsenterer Royal Copenhagen for en dristig idé: En dramatisk nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel. Hendes design bryder alle traditioner samtidig med, at det håndmalede håndværk er bevaret.
Materiale: Porcelæn
Mål: 36,5 cm
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen
Produceret siden: 2012

Der ydes ingen brud garanti på Royal Copenhagen i forbindelse med køb på BtB.
Royal Copenhagen er verdensberømt for sine danske rødder og fastholdelse af det klassiske blå og hvide porcelæn, der er både fremstillet og malet i hånden. Men vi er også kendt for vores modige nyfortolkninger og innovation. Flere af de nyere kollektioner har fået succes i moderne hjem, og vores porcelæn er et eftertragtet symbol på en moderne og kvalitetsbevidst livsstil.

Vi værner om den respekt, vores produkter har vundet, ved fortsat – og med en utrættelig ildhu – at bibeholde den høje standard i vores håndværkstradition, der giver vores produkter den særlige kvalitet, de er kendt for.

Navnet Royal Copenhagen er dybt respekteret af kunder, kunstnere, designere og medarbejdere. Alle vores medarbejdere er ambassadører for de værdier, Royal Copenhagen repræsenterer, og de sidder alle inde med en indgående viden om produkterne, lige fra den omhyggelige fremstilling til historien bag hver enkelt del.

Royal Copenhagen opererer i USA, EU samt Asien og har mere end 500 ansatte. Royal Copenhagen er ejet af Fiskars, en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjemmet, haven og udeliv. Koncernen har en stærk portefølje af respekterede internationale mærker, herunder Fiskars, Iittala og Gerber. Grundlagt i 1649 og noteret på NASDAQ OMX Helsinki, Fiskars er Finlands ældste selskab og beskæftiger omkring 8.600 mennesker i over 30 lande. www.fiskarsgroup.com

Royal Copenhagen er grundlagt i 1775 og dermed en af verdens aller ældste virksomheder. I mere end 240 år er vores produkter blevet skabt med den højeste respekt for vores traditioner, såvel som de højeste standarder for håndværk. I dag er Royal Copenhagen et yderst velanset brand, berømt for sine porcelænsprodukter af højeste kvalitet og fuldendte design.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud