HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 340 Mega Mussel krus, 2 stk.
Royal Copenhagen

Mega Mussel krus, 2 stk.

Budget 340

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Blå Mega Mussel krus fra Royal Copenhagen er en moderne klassiker. Kruset er minimalistisk og nutidigt, til trods for det indeholder meget historie. 
Den verdenskendte porcelænsfabrik Royal Copenhagen blev grundlagt i 1775 med enkedronning Juliane Marie som partner. Det blå blomstermønster var et af de første mønstre, Royal Copenhagen tog til sig. I år 2000 lancerede Royal Copenhagen ”Musselmalet Mega”, hvis udgangspunkt er det 235 år gamle klassiske musselmalede stel. Bag den visionære nyfortolkning står den unge kunstner Karen Kjældgaard-Larsen, der har skabt et helt nyt udtryk ved kun at bruge dele af f.eks. blade og blomster og blæse motivet op i størrelse.

Musselmalet Mega er blevet en af porcelænsfabrikkens største succeser og et af de mest eftertragtede stel hos såvel samlere, unge og ældre verden over.

Alle dele af Musselmalet Mega samles, males og glaseres i hånden.
Materiale: Porcelæn
Rumindhold: 33 cl

Der ydes ingen brud garanti på Royal Copenhagen i forbindelse med køb på BtB.
Royal Copenhagen er verdensberømt for sine danske rødder og fastholdelse af det klassiske blå og hvide porcelæn, der er både fremstillet og malet i hånden. Men de er også kendt for deres modige nyfortolkninger og innovation. Flere af de nyere kollektioner har fået succes i moderne hjem, og deres porcelæn er et eftertragtet symbol på en moderne og kvalitetsbevidst livsstil.

De værner om den respekt, deres produkter har vundet, ved fortsat – og med en utrættelig ildhu – at bibeholde den høje standard i deres håndværkstradition, der giver deres produkter den særlige kvalitet, de er kendt for.

Navnet Royal Copenhagen er dybt respekteret af kunder, kunstnere, designere og medarbejdere. Alle deres medarbejdere er ambassadører for de værdier, Royal Copenhagen repræsenterer, og de sidder alle inde med en indgående viden om produkterne, lige fra den omhyggelige fremstilling til historien bag hver enkelt del.

Royal Copenhagen opererer i USA, EU samt Asien og har mere end 500 ansatte. Royal Copenhagen er ejet af Fiskars, en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjemmet, haven og udeliv. Koncernen har en stærk portefølje af respekterede internationale mærker, herunder Fiskars, Iittala og Gerber. Grundlagt i 1649 og noteret på NASDAQ OMX Helsinki, Fiskars er Finlands ældste selskab og beskæftiger omkring 8.600 mennesker i over 30 lande. www.fiskarsgroup.com

Royal Copenhagen er grundlagt i 1775 og dermed en af verdens aller ældste virksomheder. I mere end 240 år er deres produkter blevet skabt med den højeste respekt for deres traditioner, såvel som de højeste standarder for håndværk. I dag er Royal Copenhagen et yderst velanset brand, berømt for sine porcelænsprodukter af højeste kvalitet og fuldendte design.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud