HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 340 MEDINA gulvlampe
Halo Design

MEDINA gulvlampe

Budget 340

Normal udsalgspris: kr. 799,-


Klassisk, enkel og elegant, det er de 3 ord der hurtigt beskriver denne flotte gulvlampe.
Sort stel og en flot hvid plisseret skærm, gør at det bliver hyggeligt og flot med lys i hjørnet.
Materiale: Metal.
Mål: H132 x Ø33 cm.
Farve: Sort/hvid.
Energiklasse: A++ – D
Lyskilde: Max 40W.
Lyskilde medfølger ikke.
Ledning: 150 cm. Plastikledning med afbryder.
Dansk identitet Halo Design blev grundlagt i København i 1994 af den danske iværksætter, Michael Waltersdorff. Halo Design har under stifterens ledelse, udviklet sig til at være én af de største, privatejede, danske spillere i belysningsbranchen verden over.

Nordisk design Vi tror på, at ved at udforske vores oprindelse, samt ved konstant at udvikle vores designsprog, vil vi kunne bevare vores særlige karakteristika og særprægede udtryk på det globale marked.

Funktionalitet Vi ønsker, at vores produkter skal kunne imødekomme hverdagens udfordringer. Derfor stræber vi efter at integrere innovative og originale løsninger, som kan forbedre brugeroplevelsen.

Value for money Et godt design findes i balancen mellem en unik oplevelse og en attraktiv pris. Vi stiler altid efter at udvikle nytænkende løsninger, som kombinerer æstetik og kvalitet.

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. Vi genopfinder konstant vores designsprog, så vi forbliver nutidige og bæredygtige. Samtidig er vi tro mod vores filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud