HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Brands Maserati

Maserati ure er fantatiske ure, der er lavet i italien, under de traditionelle italienske standarder for håndværk og design. Maserati ure er ejet af den store italienske ur-virksomhed Morellato Group. Virksomheden er blandt andet også kendt for at stå bag Ferrari urene. Historien hos Morellato stammer helt tilbage fra 1930, hvor Giulio Morellato åbnede sin lille ur- og smykkebutik. Lige siden begyndelse har "Made in Italy" stemplet betydet utrolig meget for Giulio og hans efterfølgere hos Morellato Group. Dette gælder selvfølgelig også hos Maserati, hvor urene er producerede på Morellatos fabrikker i Italien, og materialerne til urene er nøje udvalgt.

Maseratis historie startede helt tilbage i 1914 i Bologna, Italien. Mærket har siden spillet en stor rolle i racerbilens historie og den tilhørende kultur. Senere har Maserati også udviklet sig til at producere luksusbiler, som vi kender i dag. i 1940 skiftede Maserati hovedsæde fra Bologna til Viale Ciro Menotti, Modena, hvor de stadig befinder sig i dag.

Maseratis logo, treforken, er symbolet på en myte. En myte om guden Neptune fra romersk mytologi. Treforken blev et symbol fra Maserati, da Mario Maserati - den eneste af Maserati brødrende, der ikke var opslugt af motorer - tegnede logoet med inspiration fra Bolognas Neptun statue, som står på Piazza Maggiore. Treforken blev derfor et symbol på Maserati, der siden har siddet på alle biler - både privat- og racerbiler, men også et symbol på Maseratis tilknytning til Bologna.

Maserati Herreur Eleganza (HOU-8851130001)
Maserati
Maserati Herreur Eleganza
Læs mere
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud