HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 640 Manhattan lysestager med skål Ø 20 cm
Georg Jensen

Manhattan lysestager med skål Ø 20 cm

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Manhattan lysestagesæt i blankt rustfrit stål med Manhattan skål fra Georg Jensen.

Georg Jensens Manhatten kollektion, er inspireret af New Yorks Great Gatsby tid, som oser af fest og farver. Så brug Manhatten lysestagesæt og Manhatten skål til borddækningen, og du er garanteret et festligt bord.
Gaven indeholder:

Lysestagerne i 2 størrelser fra Georg Jensens nye barkollektionen Manhattan er inspireret af New Yorks "Great Gatsby" tid og er fremstillet i blankpoleret rustfrit stål.

Manhattan skål er en flot og stilren skål der kan bruges til servering.
Manhattan lysestagesæt:
Materiale: Blankpoleret rustfrit stål
Mål: Small: H: 8cm D: 8cm, Large: H:16,5cm D: 8,5cm.

Manhattan skål:
Materialer: Blankt rustfrit stål
Mål: H: 10 cm Ø: 20 cm
Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst, æstetisk design, som spænder over bl.a. ure, smykker og produkter til hjemmet.

Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904.

Georg Jensens stil omfattede tidens Art Nouveau linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristiske energi, der stadig kan genkendes i Georg Jensens design i dag. Klare, flydende former beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, stiliserede blomster og frodige drueklaser reflekterer hans sanselige glæde ved naturen. Den fornemste opgave for Georg Jensen i dag er at udnytte mesterens egne ideer og principper og oversætte disse til design med relevans for den moderne forbruger.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud