Giv et gavekort

Forside Produkter 640 LIVE 660 NC Around-ear
JBL

LIVE 660 NC Around-ear

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.299,-


Fordyb dig i musikkens verden med disse JBL LIVE 660NC trådløse around-ear høretelefoner.
Nyd din musik, uanset hvor støjende dine omgivelser er. JBL LIVE 660NC around-ear høretelefonerne med den fremragende JBL Signature Sound, Adaptive Noise Cancelling og Ambient Mode-teknologi, hurtig parring, krystalklare opkald og kommunikation med stemmeassistent. Du får alt dette i kombination med en behagelig, stofpolstret hovedbøjle, som sikrer dig god komfort hele dagen.
- Batteritype: Lithium-Ion.
- Batterilevetid: 50 timer
- Tilslutning: Bluetooth/trådløs.
Da JBLs grundlægger, James B. Lansing, var ung, var en tur i biografen den mest almindelige måde at opleve lyd og musik på. Før JBL formelt blev stiftet, hjalp James B. Lansing biografer med at forny deres lydteknologi.

Det kan være svært at forestille sig omfanget af dette i dag, men i første halvdel af det 20. århundrede gik over halvdelen af alle amerikanere i biografen hver eneste uge. Lyden spillede naturligvis en vigtig rolle for deres oplevelse, og JBL er stadig førstevalget inden for højttalere for en overvældende procentdel af biografer verden over.

De sidste 2 årtier har medført store forandringer inden for lydteknologi og den måde, vi bruger musikken på. Fremkomsten af Sonys Walkman og iPod'en gjorde bærbar musik populær. JBL gik skridtet videre med et bredt udvalg af høretelefoner og smarte bærbare højttalere, som bringer den mobile lytteoplevelse til det næste niveau.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud