HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 LEO 13" computertaske
Kintobe

LEO 13" computertaske

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 899,-


Lækker computertaske 13" fra Kintobe i Dansk design.

Fås i sort
Vandafvisende og holdbar computertaske i ripstop nylon kvalitet med vandtæt lynlås og indvendigt computerrum til 13" computer. Tasken har topåbning, 2 indvendige meshlommer, justerbar skulderrem og stor frontlomme med lukning.

Yderstof er fremstillet af 100% genanvendt nylonaffald.Både foer, bånd, plastdel af forspænde, mesh- og lynlåsaftrækkere er fremstillet af 100% genanvendt plast. Polstring lavet af skum fra alger og belægning i miljøvenlig C0 DWR PU. Et rigtig godt valg!
Yderstof: 100% genanvendt nylonaffald.
Foer, bånd, plastdel af forspænde, mesh- og lynlåsaftrækkere:100% genanvendt plast.
Polstring: Skum fra alger.
Belægning: C0 DWR PU.
Kintobe udtaler:

Kintobe er en samtale om, hvilken slags verden vi vil videreføre til den næste generation. Vi ønsker en venligere og mere accepterende verden. En verden med mindre frygt og had. Mere åbenhed og menneskelig forbindelse.

Vi indså, at der er en enkel måde at støtte denne mission på: Gå ud af døren og møde andre mennesker. Derfor er vi her. At invitere dig til at komme ud af døren og møde medmennesker. Fordi når du møder en anden person og lærer noget om ham eller hende, kan du udvide din menneskelige horisont eller endda ændre dine perspektiver.

Tasker er vigtige for at komme ud. De sætter os i stand til at komme rundt, være nysgerrige og udforske nye kvarterer, kulturer og mennesker på en bekvem og nem måde.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud