HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Laguioleknive 6 stk.
Copenhagen Cutlery

Laguioleknive 6 stk.

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.999,-


Laguiole Le couteau æsken består af 6 stk. lækre Laguiole knive med håndtag i seks forskellige træsorter (Ebony, Wenge, Valnød, Egetræ, Enebær og Rosentræ).

Laguiole knivene passer perfekt som steakkniv, og med hver deres unikke indgraveret mønster pynter de på ethvert bord.
En Laguiole kniv betragtes af mange som verdens bedste steakkniv. Laguiole Le couteau knivene er håndlavede, med ægte træ og med indgraveret mønster, så hver kniv er unik.

Laguiole knivene er eksklusive knive med ægte træ og skal derfor vaskes op i hånden.

Når du vælger en Laguiole Le couteau æske med Laguiole knive i gave, vil du få et rigtigt lækkert kvalitetsprodukt. Leveres i en flot trææske til at opbevare knivene i.
6 stk. håndlavede steakknive
6 forskellige træsorter (Ebony, Wenge, Valnød, Egetræ, Enebær og Rosentræ)
Knivene bliver leveret i en flot specialdesignet kasse
Copenhagen Cutlery A / S er et dansk firma, der sælger bestik online til private kunder i hele Europa. Vi sælger bestik fra hele verden. På de skandinaviske webshops findes flere hundrede forskellige bestikmønstre. Alle leveret af respekterede europæiske leverandører. Copenhagen Cutlery A / S ejes af nogle af de mest erfarne personer inden for online marketing og online-detailhandel i løbet af de sidste 10 år og drives fra dejlige, lyse og inspirerende kontorer i hjertet af København.
Den første webshop bestiksaet.dk blev lanceret i 2011 i Danmark, og i dag har vi lokale webshops i 10 forskellige lande i Europa.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud