HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Kygo Life hovedtelefoner

Kygo Life hovedtelefoner

Hos Metz er vi stolte af, at kunne tilbyde de eftertragtede Kygo hovedtelefoner helt eksklusivt på firmagavemarkedet.

Kygo er en norsk verdenskendt DJ og Kygo Life blev skabt som følge af Kygos store lyst til at tilbyde fantastiske musikoplevelser gennem hans produkter – uanset musiksmag.

Derfor er hans high-end hovedtelefoner udviklet til at gengive exceptionel, krystalklar lyd og til at passe perfekt til den enkelte.

"Kygo Life forener min kærlighed til musik med moderne skandinavisk design. Målet er at udvikle audio-udstyr af højeste kvalitet, som lyder fantastisk og ser godt ud. Fremtidige klassikere, der fanger den euforiske stemning i min musik." Kygo

Hos Kygo Life har de et dedikeret team af audio- og Bluetooth-specialister, der arbejder tæt sammen med Kygo for at sikre, at de har et dynamisk og konsistent lydimage på tværs af hele produktsortimentet. Peter Larsen er deres førende lydingeniør, som har mere end 40 års erfaring med at bygge højttalere i førsteklasses kvalitet.

Kygo er fra Norge og alle deres produkter repræsenterer det enkle og funktionelle skandinaviske design og er udviklet i Skandinavien af deres dygtige designteam. Sammen med deres producenter i Kina gør de alt, hvad de kan, for at finde de rette materialer og former, så de kan kombinere stilfuldt design med varig komfort.

Se vores udvalg af Kygo Life her

Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud