Giv et gavekort

Forside Produkter 400 Kokkeforklæde

Kokkeforklæde

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.450,-


Forklæderne er håndsyet af genanvendt læder (skindjakker indleveret til genbrug), gamle seler (også indleveret til genbrug) og en bagside lavet af 2. generations polyester (genbrugte plastikflasker) og produceret i Litauen.

Da forklæderne er skabt af aflagte skindjakker, er alle forklæder fuldstændig unikke og kommer derfor også med individuelt serienummer. Det betyder at dit kommende forklæde er fuldstændig ligeså unik som du selv er.
Better World Fashion har ikke kun skabt unikke forklæder, de har også skabt en cirkulær model som sikrer, at værdifulde ressourcer bliver genanvendt i en lukket cyklus.

Du kan derfor sende dit brugte Better World Fashion-produkt tilbage til Better World fashion, og få 50% rabat på dit næste køb i samme produktkategori. Tilbagekøbsgarantien er ubegrænset og gælder også ødelagte varer. Dvs. spilder du på dit kokkeforklæde kan du indløse den hos Better World Fashion og få 50% rabat på et nyt

Det betyder at dit kokkeforklæde håndteres ansvarligt, selv efter du er færdig med den, så den kan blive brugt i en ny produktion.

Bemærk, hvis man ønsker at benytte sig af dette, skal man tage direkte kontakt til Better World Fashion.
Materialer: 100% genanvendt skind, polyester.

NB. Da forklæderne er håndsyet af skindjakker indleveret til genbrug, er hvert enkelt forklæde unikt. Dvs. der vil forekomme forskelligheder i den brune nuance (fra mørk til lys) samt detaljer på det enkelte forklæde. Skindets tidligere liv vil så at sige gør det kokkeforklæde fuldstændigt unikt.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud