HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Købmandskurv uden alkohol
Kjær & Sommerfeldt

Købmandskurv uden alkohol

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.023,75


Lækker købmandskurv fra Kjær & Sommerfeldt som er leverandør til Det Kongelige Danske Hof.

Gaven består af:
-1 flaske Riffel, Traubensaft, Secco, Rheinhessen, Tyskland.
-16 Luksuschokolader, Ole's Chokolade, 184 gr.
-Ole's Chokolade, 80 gr., marcipanbrød,
-Ole's Chokolade, dragerede Gourmet Lakridsmandler, 80 gr.
-Ole´s Chokolade, dragerede gourmet hindbærmandler, 80 gr.
-Saltede Gourmet mandler, Ole's Chokolade, 80 gr.
-Lakridskugler, Ole's Chokolade, 80 gr.
-Chokoladefigner m/havsalt & karamel, 47 gr.
-Christmallows, Kjær & Sommerfeldt, 180 gr.
-Ekstra Jomfruolivenolie, Chinata, 250 ml.
-Tapenade med Sød Paprika, Tomat & Aubergine, Chinata, 180 gr.
-Tapenade m/grønne oliven, Chinata, 180
-Tapas Kiks Reganas, Chinata, 125 gr.
-Gylden Æblegløgg, Kroghs Delikatesser, 750 ml.
Gaven består af:

1 flaske Riffel, Traubensaft, Secco, Rheinhessen, Tyskland
Frugtrig og sprudlende og helt uden alkohol.

16 Luksuschokolader, Ole's Chokolade, 184 gr.
Chokoladestykkerne er af håndlavet kvalitet og der er kræset om hvert enkelt stykke. Ole’s Chokolade er en familieejet virksomhed, der fremstiller hjemmelavet chokolade i den fineste kvalitet. Det har de gjort siden 1966. Ole´s anvender Callebauts 100% bæredygtig chokolade.

Ole's Chokolade, 80 gr. marcipanbrød.
Hjemmelavet, helt fra bunden, af førsteklasses marcipan uden tilsætningsstoffer, som er overtrukket med Ole's 71% mørk chokolade. Marcipanbrødet er pyntet med søde spanske mandler.

Ole's Chokolade, dragerede Gourmet Lakridsmandler, 80 gr.
Ristede spanske gourmetmandler, drageret med et tykt lag hvid chokolade 29% og fuldendt med et fint lag frysetørret lakridspulver. Kraftigt vanedannende.

Ole´s Chokolade, dragerede gourmet hindbærmandler, 80 gr.
Ristede spanske gourmetmandler, drageret med et tykt lag hvid chokolade 29% og drysset med frysetørret hindbærpulver med en forfriskende smag. Smager aldeles fortryllende.

Saltede Gourmet mandler, Ole's Chokolade, 80 gr.
Store, knasende og saltede mandler, betegnes som "Dronninge-mandler" på grund af deres eksklusive smag og kvalitet.

Lakridskugler, Ole's Chokolade, 80 gr.
Lakridskuglen består af en kerne af salmiak lakrids der drageres til en kugle med mælkechokolade og til sidst rulles i det fineste lakridspulver.

Chokoladefigner m/havsalt & karamel, 47 gr.
Spanske figner overtrukket med chokolade og salt karamel. De bedste figner fra Spanien, fyldt med trøffelcreme og saltkaramel. En fantastisk smagsoplevelse som bare skal prøves, igen og igen.

Christmallows, Kjær & Sommerfeldt, 180 gr.
Den klassiske konfekture har fået sin renæssance og fremstår her i sin enkle form. Er også velegnet til at grille.

Ekstra Jomfruolivenolie, Chinata, 250 ml.
La Chinata’ ekstra jomfruolivenolie er fremstillet af udvalgte oliven, høstet i regionen Sierra de Gata, nordvest for Cáceres. Den har en sød smag uden bitterhed, der er karakteristisk for olierne fra det sydlige Spanien. Dette giver en behagelig smag på ganen, der gør smagen af denne olivenolie en stor fornøjelse. Kun de bedste oliven er valgt ud, for at garantere den bedste kvalitet af Ekstra jomfruoliven olie til vores kunder.

Tapenade med Sød Paprika, Tomat & Aubergine, Chinata, 180 gr.
La Chinata’ tapenade med sød paprika, tomat, aubergine og ekstra jomfru olivenolie. Blød og lækker i tekstur. Perfekt til tapas, ost, pasta mm. kun fantasien sætter grænser.

Tapenade m/grønne oliven, Chinata, 180 gr.
La Chinata’ grønne oliven tapenade er en lækker opskrift lavet af udvalgte grønne oliven og ekstra jomfru olivenolie. Blød og cremet tekstur. Det er et meget sundt produkt, fordi det indeholder egenskaberne fra grønne oliven, vitaminerne A, E og B, samt antioxidanter.

Tapas Kiks Reganas, Chinata, 125 gr.
Reganas tapas kiks med ekstra jomfruolivenolie. Meget sprøde kiks perfekt til tapas bordet, ost, tapenader og pesto.

Gylden Æblegløgg, Kroghs Delikatesser, 750 ml.
"Vi kan afsløre, at vinderen blev Kroghs Gylden Æblegløgg". Den havde absolut mest smag af julekrydderi såsom kanel og nelliker, og der er god balance mellem sødme og syrlighed. Denne æblegløgg vinder testen over Snoremark, Nybro, Meyers og Løgismose for den gode smag og balance mellem alle ingredienser.
De valgte produkter pakkes med træuld i rustik trækasse inkl. låg og bånd. Kassen er fremstillet i FSC certificeret træ. Med i kassen er også produktark med beskrivelse af alle produkter.
Kjær & Sommerfeldt blev stiftet i 1875 af Charles Christian Kjær og Wilhelm Ferdinand Sommerfeldt. Strandgade 28 på Christianshavn dannede rammen de første år, indtil man rykkede til Ved Stranden, for til sidst at rykke til Gammel Mønt 4 i 1928, hvor der i dag stadig drives vinhandel.

Efter at have været familieejet i nær 100 år, blev Kjær & Sommerfeldt i 1973 overtaget af Vingaarden A/S i Odense, der i 2001 blev en del af den svenske koncern V&S Group. I 2008 blev V&S Group solgt til franske Pernod Ricard, og i den forbindelse besluttede Pernod Ricard at frasælge Kjær & Sommerfeldt. Det blev anledningen til, at den siddende direktør Mads Stensgaard sammen med to eksterne investorer, Henrik Pedersen og Niels Boel Sørensen, samt en række ledende medarbejdere købte Kjær & Sommerfeldt i oktober 2008 og bragte virksomheden tilbage på danske hænder.

Deres vine

Fra starten var Kjær & Sommerfeldt specialiseret i Bordeaux-vine gennem partnerskaber med førende producenter. Gennem årene har porteføljen udviklet sig med de ændrede behov og leverandørlisten rummer i dag mere end 45 partnere fra hele verden. De stræber altid efter at have et sortiment som afspejler deres kunders behov og tidens trends. Det imødekommer de ved tæt samarbejde med internationale og kendte vinhuse kombineret med mere specialiserede vine fra mindre områder. Det betyder, at de kan præsentere et bredt udvalg af vine, der både kan tilfredsstille den kræsne specialist og den almene forbruger, som begge stiller krav om at få en vin, som indfrier forventninger til kvalitet og pris.

Deres kunder

Kjær & Sommerfeldt er ikke bare Kongelig Hofleverandør men også Københavns ældste vinhandel. Det har kun været muligt ved at værne om traditionen og være på forkant med udviklingen. De er en dynamisk og kundeorienteret virksomhed, hvor deres mere end 140 års erfaring kombineret med høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos både leverandører og kunder. De er en af landets mest betydningsfulde leverandører til hotel & restaurations-sektoren og erhvervslivet, og de leverer vin til mere end 1.200 virksomheder og 1.500 hoteller, restauranter og caféer.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud