HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 720 Købmandskurv
Kjær & Sommerfeldt

Købmandskurv

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 1.467,-


Indeholder følgende:

3 stk. - Rimbaldi, Montepulciano d'Abruzzo, 2020, Italien

1 stk.- Rimbaldi, Trebiano, Rubicone 2020, Italien

1 stk. - Warre's, Warrior Finest Reserve, Douro, 1/2 fl., Portugal

1 stk. - Cala del Mar - Moscato Blanc, Valencia, Spanien

1 stk. - Saint Louis Sparkling Blanc de Blancs Brut, NV, Frankrig

1 stk. - Pearlfisher Cocktail - vodka, rabarber & hibiscus, 6%, 750 ml., Danmark

1 stk. - 12 Luksuschokolader, Ole's Chokolade, 138 gr., Danmark

1 stk. - Lakridskonfekt, Kjær & Sommerfeldt, 80 gr. Danmark

1 stk. - Cocohagen Barista Bite box, 5 stk. 100 gr., Danmark

1 stk. - Lakridskugler, Ole's Chokolade, hvid, 80 gr., Danmark

1 stk. - Nellys Karamelsauce med sydesalt, 212 ml., Danmark

1 stk. - Solbær Æblegløgg, Kroghs Delikatesser, 750 ml., Danmark

2 stk. - Årets Julebryg, Bryggeriet Refsvindinge, 33 cl. 7,4%, Danmark

1 stk. - Yorkshire Crisp Cheddar & Onion, 100 gr.

1 stk. - Ginger Småkager, Småkageriet, Danmark

1 stk. - Rustik Trækasse med KS bånd
Rimbaldi, Montepulciano d'Abruzzo, 2020, Italien
Den flotte italienske drue Montepulciano giver fyldige mørke vine uden for megen tannin. Rimbaldi har en flot dybrød farve, en typisk Montepulciano d'Abruzzo -bouquet med frisk frugt og knust kirsebærsten/mandel liggende bagved. Masser af frugt og kirsebær i smagen, og en fin balance mellem frugt og tannin.

Rimbaldi, Trebiano, Rubicone 2020, Italien
Primaldi Trebiano fremstår med en lys strågul farve med fine grønlige reflekser. Duften er imødekommende, rig med aromaer af hvid fersken og æble. Smagen byder på fin fyldighed og en frisk mineralitet, der gør vinen til en fornøjelse som aperitif, til salater, lyst fjerkræ eller bløde cremede oste.

Warre's, Warrior Finest Reserve, Douro, 1/2 fl., Portugal
Warrior - Finest Vintage Character er det ældste portvins mærke der findes - afskibet siden 1750! Warrior ligger på fad "pipes" ca. 5 år før den frigives. Dyb rød farve med duft af moden bær og lidt krydderi. Varm kraftig smag, "fed" struktur med lang kompleks aroma og finish.

Cala del Mar - Moscato Blanc, Valencia, Spanien
Frisk, imødekommende og let perlende. Vinen er lavet på Moscato-druer så den har en meget behagelig sødme men fremstår stadig dejlig frisk.

Saint Louis Sparkling Blanc de Blancs Brut, NV, Frankrig
Elegant, forfriskende og livlig Blanc de Blancs Brut med pikante aromaer af fersken, pære og æble. En sprød Brut med sprudlende bobler, der afrundes flot af en lang eftersmag.

Pearlfisher Cocktail - vodka, rabarber & hibiscus, 6%, 750 ml., Danmark
En balanceret cocktail med syrlige rabarber, kombineret med delikat aromatisk hibiscus, sødlig & frisk citrussmag fra citrongræsset og små noter af lakrids fra stjerneanis.

12 Luksuschokolader, Ole's Chokolade, 138 gr., Danmark
Chokoladestykkerne er af håndlavet kvalitet og der er kræset om hvert enkelt stykke. Ole’s Chokolade er en familieejet virksomhed, der fremstiller hjemmelavet chokolade i den fineste kvalitet. Det har de gjort siden 1966.

Lakridskonfekt, Kjær & Sommerfeldt, 80 gr. Danmark
Lakridskonfekt er én af de mest populære typer slik i Danmark, i skålen på kontoret eller som juleslik til højtider - så med denne vare rammer du de allerflestes smag.

Cocohagen Barista Bite box, 5 stk. 100 gr., Danmark
Cocohagens Barista Bite er fyldt med store, ristede mandler fra Spanien, sort espresso og 100% ren kakao fra Callebaut. Vandt Sol Over Gudhjem Produktprisen 2020 med denne variant, Barista Bite.

Lakridskugler, Ole's Chokolade, hvid, 80 gr., Danmark
Lakridskuglen består af en kerne af salmiak lakrids der drageres til en kugle med mælkechokolade og til sidst rulles i det fineste lakridspulver.

Nellys Karamelsauce med sydesalt, 212 ml., Danmark
Ren karamelsmag med en anelse salt som prikken over i’et. Brug karamellen som lækker smørepålæg, som smagsgiver i is eller dessertsaucer, eller som toppings på is, kager og desserter.

Solbær Æblegløgg, Kroghs Delikatesser, 750 ml., Danmark
Den Alkoholfri gløgg er velegnet som alternativ til den traditionelle gløgg og er drikkeklar. Æblegløggen kan nydes både kold eller varm, tilsæt rosiner og mandler efter smag og behag. Hvis alkoholen mangler kan den snildt blandes op med port og rom.

Årets Julebryg, Bryggeriet Refsvindinge, 33 cl. 7,4%, Danmark
Årets Julebryg er en rigtig julebryg som er overgæret med behagelig styrke og masser af fylde til følge. Brygget på to typer malt, humle, vand og gær.

Yorkshire Crisp Cheddar & Onion, 100 gr.
Chips udelukkende af naturlige ingredienser der steges i 100% ren solsikkeolie og smages til med naturlige ingredienser. Intens og fyldig smag med tydeligt præg af god cheddarost og karamelliserede løg - en rigtig herrechips.

Ginger Småkager, Småkageriet, Danmark
Gylden, sprød og har den smukkeste solskinsfarve. Småkageriet gør en dyd ud af kombinationen af småkagernes smag, duft og udseende.

Rustik Trækasse med KS bånd
De valgte produkter pakkes med træuld i denne elegante og rustikke trækasse. 400 x 300 x 230.
Kjær & Sommerfeldt blev stiftet i 1875 af Charles Christian Kjær og Wilhelm Ferdinand Sommerfeldt. Strandgade 28 på Christianshavn dannede rammen de første år, indtil man rykkede til Ved Stranden, for til sidst at rykke til Gammel Mønt 4 i 1928, hvor der i dag stadig drives vinhandel.

Fra starten var Kjær & Sommerfeldt specialiseret i Bordeaux-vine gennem partnerskaber med førende producenter. Gennem årene har porteføljen udviklet sig med de ændrede behov, og leverandørlisten rummer i dag mere end 45 partnere fra hele verden. De stræber altid efter at have et sortiment, som afspejler deres kunders behov og tidens trends. Det imødekommer de ved tæt samarbejde med internationale og kendte vinhuse kombineret med mere specialiserede vine fra mindre områder. Det betyder, at de kan præsentere et bredt udvalg af vine, der både kan tilfredsstille den kræsne specialist og den almene forbruger, som begge stiller krav om at få en vin, som indfrier forventninger til kvalitet og pris.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud