Giv et gavekort

Forside Produkter 560 Købmandskurv
Kjær & Sommerfeldt

Købmandskurv

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.022,50


Lækker købmandskurv fra Kjær & Sommerfeldt, leverandør til Det Kongelige Danske Hof.

Gaven indeholder:
2 fl.Tebaldo, Rosso, Puglien, 2020, Italien.
1 fl.Palais de Versailles - Blanc de Blanc Brut, Frankrig.
1 fl.Cala del Mar - Moscato Blanc, Valencia, Spanien
12 stk.Luksuschokolader, Ole Chokolade.
1 ps.Dragerede Gourmet Hindbærmandler, Ole Chokolade.
1 pk.Karamel havsalt, Lentz.
1 pk.Dragées hasselnød, Lentz.
1 ps.Lys Symfoni, Bagsværd Lakrids.
1 pk.Lakridskonfekt brun æske, Hattesen Konfektfabrik.
4 stk.Winther Bite, Cocohagen.
2 stk.Herslev Bryg, Juleøl, 33 cl. 6%, ØKO.
1 ps.Vintage chips, Trøffel & havsalt.
2 fl.Tebaldo, Rosso, Puglien, 2020, Italien:
Flot afrundet vin - både fyldig og blød med nuancer af brombær, kirsebær og chokolade.

1 fl.Palais de Versailles - Blanc de Blanc Brut, Frankrig:
Elegant, forfriskende og livlig Blanc de Blancs Brut med pikante aromaer af fersken, pære og æble. En sprød Brut med sprudlende bobler, der afrundes flot af en lang eftersmag.

1 fl.Cala del Mar - Moscato Blanc, Valencia, Spanien:
Frisk, imødekommende og let perlende. Vinen er lavet på Moscato-druer så den har en meget behagelig sødme men fremstår stadig dejlig frisk.

12 Luksuschokolader, Ole Chokolade:
Flot gaveæske med 12 luksuschokolade af forskellige varianter fra Ole Chokolade. Chokoladestykkerne er håndlavet kvalitet og der er kræset om hvert enkelt stykke. Ole Chokolade er et af Danmarks mest eksklusive chokolademærker. De fastholder de gode håndværksmæssige traditioner og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

1 ps.Dragerede Gourmet Hindbærmandler, Ole Chokolade:
Dragerede spanske gourmet mandler overtrukket med et tykt lag hvid chokolade og drysset med et fint lag frysetørret hindbærpulver, der giver en dejlig forfriskende smag.

1 pk.Karamel havsalt, Lentz:
Klassisk og håndlavet blød karamel med smag af havsalt fra Lentz. Den salte smag kommer fra Islandsk salt fra Saltverk, som håndhøster saltet fra Westfjords.

1 pk.Dragées hasselnød, Lentz:
Karamelliserede hasselnødder overtrukket med mælkechokolade fra Lentz. Her får du nøje udviklet dragées med fine noter af ristede nødder i elegant sammenspil med chokolade.

1 ps.Lys Symfoni, Bagsværd Lakrids:
Classic lakrids overtrukket med lys chokolade fra Bagsværd Lakrids. Lys Symfoni er classic lakrids fremstilles af det fineste lakridspulver og ført gennem et slør af flydende chokolade.

1 pk.Lakridskonfekt brun æske, Hattesen Konfektfabrik.
Oplev håndlavet lakridskonfekt med smag af mokka fra Hattesens Konfektfabrik. Lakridskonfekten er udelukkende fremstillet på naturlige råvarer.

4 stk.Winther Bite, Cocohagen:
Winther Bite er en eksklusive vintervariant fra Cocohagen. Et helt nyt niveau med den lækre smag af ristede mandler, store cashewnødder, uanede mængder af 100% mørk kakao afrundet med ren og rund vanilje.

2 stk.Herslev Bryg, Juleøl, 33 cl. 6%, ØKO:
Denne appelsinkrydrede, økologiske red ale juleøl er perfekt til julebordet. Fin balance mellem sødme, bitterhed og maltsmag.

1 ps.Vintage chips, Trøffel & havsalt.
De valgte produkter pakkes med træuld i Kjær & Sommerfeldt trækasse.
Kjær & Sommerfeldt blev stiftet i 1875 af Charles Christian Kjær og Wilhelm Ferdinand Sommerfeldt. Strandgade 28 på Christianshavn dannede rammen de første år, indtil man rykkede til Ved Stranden, for til sidst at rykke til Gammel Mønt 4 i 1928, hvor der i dag stadig drives vinhandel.

Fra starten var Kjær & Sommerfeldt specialiseret i Bordeaux-vine gennem partnerskaber med førende producenter. Gennem årene har porteføljen udviklet sig med de ændrede behov, og leverandørlisten rummer i dag mere end 45 partnere fra hele verden. De stræber altid efter at have et sortiment, som afspejler deres kunders behov og tidens trends. Det imødekommer de ved tæt samarbejde med internationale og kendte vinhuse kombineret med mere specialiserede vine fra mindre områder. Det betyder, at de kan præsentere et bredt udvalg af vine, der både kan tilfredsstille den kræsne specialist og den almene forbruger, som begge stiller krav om at få en vin, som indfrier forventninger til kvalitet og pris.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud