HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Købmandskurv
Kjær & Sommerfeldt

Købmandskurv

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.142,25


Lækker købmandskurv fra Kjær & Sommerfeldt som er leverandør til Det Kongelige Danske Hof.

Gaven består af:
-2 flasker Roccalanna, Montepulciano d'Abruzzo, 2018.
-1 flaske Roccalanna, Pecorino, Terre di Chieti, 2018, Italien.
-1 flaske Warre's, Warrior Finest Reserve, Douro, 1/2 fl., Portugal.
-1 flaske Cala del Mar - Moscato Blanc, Valencia, Spanien.
-12 Luksuschokolader, Ole's Chokolade, 138 gr.
-Ole's Chokolade, 80 gr., marcipanbrød.
-Ole's Chokolade, dragerede Gourmet Lakridsmandler, 80 gr.
-Ole´s Chokolade, dragerede gourmet hindbærmandler, 80 gr.
-1 pose Saltede Gourmet mandler, Ole's Chokolade, 80 gr.
-1 pose Christmallows, Kjær & Sommerfeldt, 180 gr.
-1 glas Hindbær Marmelade, Kroghs Delikatesser, 200 gr.
-1 flaske Gylden Æblegløgg, Kroghs Delikatesser, 750 ml.
-2 flasker Nöel Sombre Dark Belgian Christmas Ale, 6,5%, Munkebo Mikro Bryggeri.
-1 pose Gourmet Chips, Himalaya Salt, Snackgold, 40 gr.
Gaven består af:

2 flasker Roccalanna, Montepulciano d'Abruzzo, 2018, Italien
Den flotte italienske drue Montepulciano giver fyldige mørke vine uden for megen tannin. Roccalanna har en flot dybrød farve, en typisk Montepulciano d'Abruzzo -bouquet med frisk frugt og knust kirsebærsten /mandel liggende bagved. Masser af frugt og kirsebær i smagen, og en fin balance mellem frugt og tannin.

1 flaske Roccalanna, Pecorino, Terre di Chieti, 2018, Italien
Aromatisk, fyldig halvtør vin med banan-og ferskennuancer.

1 flaske Warre's, Warrior Finest Reserve, Douro, 1/2 fl., Portugal
Warrior - Finest Vintage Character er det ældste portvins mærke der findes - afskibet siden 1750! Warrior ligger på fad "pipes" ca. 5 år før den frigives. Dyb rød farve med duft af moden bær og lidt krydderi. Varm kraftig smag, "fed" struktur med lang kompleks aroma og finish.

1 flaske Cala del Mar - Moscato Blanc, Valencia, Spanien
Frisk, imødekommende og let perlende. Vinen er lavet på Moscato-druer så den har en meget behagelig sødme men fremstår stadig dejlig frisk.

12 Luksuschokolader, Ole's Chokolade, 138 gr. Danmark
Chokoladestykkerne er af håndlavet kvalitet og der er kræset om hvert enkelt stykke. Ole’s Chokolade er en familieejet virksomhed, der fremstiller hjemmelavet chokolade i den fineste kvalitet. Det har de gjort siden 1966. Ole´s anvender Callebauts 100% bæredygtig chokolade

Ole's Chokolade, 80 gr., marcipanbrød, Danmark
Hjemmelavet, helt fra bunden, af førsteklasses marcipan uden tilsætningsstoffer, som er overtrukket med Ole's 71% mørk chokolade. Marcipanbrødet er pyntet med søde spanske mandler.

Ole's Chokolade, dragerede Gourmet Lakridsmandler, 80 gr. Danmark
Ristede spanske gourmetmandler, drageret med et tykt lag hvid chokolade 29% og fuldendt med et fint lag frysetørret lakridspulver. Kraftigt vanedannende.

Ole´s chokolade, dragerede gourmet hindbærmandler, 80 gr. Danmark
Ristede spanske gourmetmandler, drageret med et tykt lag hvid chokolade 29% og drysset med frysetørret hindbærpulver med en forfriskende smag. Smager aldeles fortryllende.

Saltede Gourmet mandler, Ole's Chokolade, 80 gr. Danmark
Store, knasende og saltede mandler, betegnes som "Dronninge-mandler" på grund af deres eksklusive smag og kvalitet.

Christmallows, Kjær & Sommerfeldt, 180 gr. Danmark
Den klassiske konfekture har fået sin renæssance og fremstår her i sin enkle form. Er også velegnet til at grille.

Hindbær Marmelade, Kroghs Delikatesser, 200 gr. Danmark
Så snart du smager denne hjemmelavede marmelade med hele 63% frugt tænker du på den Mormor lavede. Bær fra egne marker og smagt til med vanilje en helt enestående frisk og indbydende smagsfornemmelse.

Gylden Æblegløgg, Kroghs Delikatesser, 750 ml. Danmark
"Vi kan afsløre, at vinderen blev Kroghs Gylden Æblegløgg". Den havde absolut mest smag af julekrydderi såsom kanel og nelliker, og der er god balance mellem sødme og syrlighed. Denne æblegløgg vinder testen over Snoremark, Nybro, Meyers og Løgismose for den gode smag og balance mellem alle ingredienser." Politiken 4.12.2018

Nöel Sombre Dark Belgian Christmas Ale, 6,5%, Munkebo Mikro Bryggeri, Danmark økologisk
Denne økologiske belgisk inspirerede juleale er brygget med gær fra et gammelt belgisk kloster. Aromaer af blommer, rosiner, appelsiner og lakrids. Kompleks, med en solid maltet sødme og alkoholvarme. Brygget med en skøn aroma af deres helt egen blanding af udvalgte julekrydderier som: Fennikelfrø, nelliker, og appelsinskal. En sand juleøl med masser af julens krydderier som både amatører og øl-entusiaster vil falde for.

Gourmet Chips, Himalaya Salt, Snackgold, 40 gr. Danmark
100% spansk chips med ekstra jomfruolivenolie og Himalaya salt. Der vælges kartofler af højeste kvalitet, der langsomt steges med ekstra jomfruolivenolie og spansk solsikkeolie, for at få det bedste frem i smagen. Bemærk hvor meget smag der er i bare en enkelt chips. Kraftigt vanedannende.

De valgte produkter pakkes med træuld i rustik trækasse inkl. låg og bånd. Kassen er fremstillet af FSC certificeret træ. Med i kassen er også produktark med beskrivelse af alle produkter.
Kjær & Sommerfeldt blev stiftet i 1875 af Charles Christian Kjær og Wilhelm Ferdinand Sommerfeldt. Strandgade 28 på Christianshavn dannede rammen de første år, indtil man rykkede til Ved Stranden, for til sidst at rykke til Gammel Mønt 4 i 1928, hvor der i dag stadig drives vinhandel.

Efter at have været familieejet i nær 100 år, blev Kjær & Sommerfeldt i 1973 overtaget af Vingaarden A/S i Odense, der i 2001 blev en del af den svenske koncern V&S Group. I 2008 blev V&S Group solgt til franske Pernod Ricard, og i den forbindelse besluttede Pernod Ricard at frasælge Kjær & Sommerfeldt. Det blev anledningen til, at den siddende direktør Mads Stensgaard sammen med to eksterne investorer, Henrik Pedersen og Niels Boel Sørensen, samt en række ledende medarbejdere købte Kjær & Sommerfeldt i oktober 2008 og bragte virksomheden tilbage på danske hænder.

Deres vine

Fra starten var Kjær & Sommerfeldt specialiseret i Bordeaux-vine gennem partnerskaber med førende producenter. Gennem årene har porteføljen udviklet sig med de ændrede behov og leverandørlisten rummer i dag mere end 45 partnere fra hele verden. De stræber altid efter at have et sortiment som afspejler deres kunders behov og tidens trends. Det imødekommer de ved tæt samarbejde med internationale og kendte vinhuse kombineret med mere specialiserede vine fra mindre områder. Det betyder, at de kan præsentere et bredt udvalg af vine, der både kan tilfredsstille den kræsne specialist og den almene forbruger, som begge stiller krav om at få en vin, som indfrier forventninger til kvalitet og pris.

Deres kunder

Kjær & Sommerfeldt er ikke bare Kongelig Hofleverandør men også Københavns ældste vinhandel. Det har kun været muligt ved at værne om traditionen og være på forkant med udviklingen. De er en dynamisk og kundeorienteret virksomhed, hvor deres mere end 140 års erfaring kombineret med høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos både leverandører og kunder. De er en af landets mest betydningsfulde leverandører til hotel & restaurations-sektoren og erhvervslivet, og de leverer vin til mere end 1.200 virksomheder og 1.500 hoteller, restauranter og caféer.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud