Forside Brands KitchenAid

KitchenAid

I næsten et helt århundrede har KitchenAid ment, at det vigtigste er maden – Serious About Food – og vores produkter reflekterer en perfekt blanding af professionel ydelse, håndværksmæssig høj kvalitet og et ikonisk design.

KitchenAid har altid sat sin lid til den professionelle verden for gode råd, indsigt og forslag til produktudvikling. Det er en unik tilgang, som sammen med vores produktions høje kvalitet og en dokumenteret ydelse giver inspiration til din kulinariske lidenskab.

Uanset om du er ny i køkkenet eller godt på vej til at blive ekspert, er KitchenAid din ideelle partner, da alle vores husholdningsapparater er inspireret af, designet og udviklet sammen med professionelle kokke. Resultatet af dette langvarige arbejdsforhold er et udvalg af produkter, hvis teknologi og materialer leverer fantastiske professionelle resultater. Det betyder husholdningsapparater i høj kvalitet, som er elegante og højtydende, og flere muligheder til både dine menuer og dit køkkendesign.

Enhver, som virkelig forstår betydningen af, at "Det vigtigste er maden", kan nu opnå professionelle resultater takket være den måde, KitchenAids produkter fremstilles på.

Brødrister 2-skiver Classic Sort (THU-18290)
KitchenAid
Brødrister 2-skiver Classic Sort
Læs mere
Mini-foodprocessor sort 1,2L (THU-19611)
KitchenAid
Mini-foodprocessor sort 1,2L
Læs mere
Mini-foodprocessor trådløs 12 volt 1,18 liter Mat sort (THU-19614)
KitchenAid
Mini-foodprocessor trådløs 12 volt 1,18 liter Mat sort
Læs mere
Stavblender trådløs 8 volt 700 ml 6,35 43 cm Mat sort Metal/ (THU-19715)
KitchenAid
Stavblender trådløs 8 volt 700 ml 6,35 43 cm Mat sort Metal/
Læs mere
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud